Gottåsa 3

Visa på karta

Utgångspris: 800 000 kr

Industrifastighet
800 000 kr

Inga visningar inbokade just nu.

Ansvarig mäklare

Johan Isaksson

072-4024233

0470-739096

johan@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Tillfälle att förvärva en fastighet med potential och bra läge vid infarten vid Gottåsakrysset mellan Grimslöv och Vislanda. Asfalterad markyta på 6044 kvm med belysning och med goda uppställningsmöjligheter.

Fastigheten kommer att vara helt vakant för en ny ägare. Fastigheten är bebyggd med en enkel lagerlokal som har använts till förvaring för salt och ett angränsande kallgarage med gjuten platta, vikport, takarmaturer, väggar och tak i korrugerad plåt. Garaget har bl.a. använts som uppställningsplats för en hjullastare och en blandningsanläggning saturator. Lokalen är uppförd 1950 och ytan är, enligt taxeringsinformation, 450 kvm. Fastigheten har goda utvecklingsmöjligheter för den som vill utöka med ytterligare byggnader.

Den som slutligen köper fasigheten är medveten om att det i köpekontraktet kommer att tas in en klausul där säljaren friskriver sig från ansvar för fel och brist som beror på ålder, byggnadssätt, underhåll eller användning. Fastigheten säljs ej i bolagsform.

Blandningsanläggningen saturator med tillhörande tankar samt hjullastaren ingår inte i köpet av fastigheten.

Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Fakta

Adress

Gottåsa 3
34255
Alvesta
Skatelöv

Allmänt om området

Storlek

Ekonomi

Nettoskuldsättning

Taxering

Industrimark
181 000 kr
Lager
98 000 kr
1950

Driftskostnader

(för bostadsrätt månadskostnad, annars årskostnad)

Energideklaration

Byggnad

Gottåsa 1:8
Äganderätt

Byggnadssätt

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Tomt

Servitut

Last: Avtalsservitut Område Mm, 07-IM1-95/2953.1


Förmån: Officialservitut Väg, 07-SKA-316.1
Avtalsservitut Område Mm
Nyttjanderätt Område
Last: Avtalsservitut Område Mm, 07-IM1-95/2953.1

Förening

Pantbrev / inteckningar

Det finns totalt 0 antal pantbrev uttagna om sammanlagt 0 kr.

Renoveringar

Internet

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Gottåsa 3

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring