Brf Etage

Visa på karta

Utgångspris: 2 255 000 - 3 595 000 kr

Välkommen till en idyll av naturlig kvalitet, välkommen till ETAGE

2 255 000 - 3 595 000 kr

Inga visningar inbokade just nu.

Extra kontakt

Hanna Jönsson

070-759 98 04

0470-73 90 93

hanna@a-maklare.se

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Karta

Beskrivning

Längst med Södra Bergundasjöns östra strand är den perfekta platsen för Brf Etage. Ett bostadsprojekt som kommer att bestå av 24 välplanerade lägenheter i varierande storlekar från 55 - 128 kvm. Varje bostad är unik, i avseendet att det har en egen, separat entré och minst två utomhusytor i form av balkonger, uteplatser eller terrasser. Det gör att du med enkelhet möter solen såväl till morgonkaffet, som till kvällens middag. I husens markplan finns trivsamma, yteffektiva lägenheter med unik utformning i egen entré, uteplats/terrass i två väderstreck och tillgång till en liten trädgård. På våning två – vilket de boende når med trappa via husets gavel – väntar entréerna till stadsradhusen. Entréerna har en utskjutande del för de boende att nyttja, en entrébalkong, som gör att man kan nyttja även gaveln och kan ta tillvara på ännu ett väderstreck. Perfekt för morgonens kaffestund.

Fakta

Adress

Storlek

Ekonomi

Taxering

Driftskostnader

Energideklaration

Byggnad

Byggnadssätt

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Tomt

Servitut

Förening

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av:

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring