Notice: Undefined index: json_estatedetails_energyDeclaration in /home/akesson/public_html/wp-content/themes/black-theme-2017/functions-black-layouts-akesson.php on line 1359

Tomt i idyllen Evedal. Högt belägen med sjöutsikt.

. Visa på karta

Utgångspris: 2 995 000 kr

Tomt i högt läge med närhet till Helgasjön. Här finns möjligheter att bygga ditt framtida drömhus med närhet till sjö, natur och Växjö Centrum.

2 995 000 kr

Inga visningar inbokade just nu2.

Ansvarig mäklare

Peter Åkesson

0704956142

0470-73 90 91

peter@a-maklare.se

Ansvarig mäklare

Lennart Wikström

0707599804

0470-73 90 93

lennart@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Tomt i högt läge nära belägen Helgasjön. Här finns möjligheter att bygga ditt framtida drömhus med närhet till sjö, natur och Växjö Centrum. Mellan naturreservatet Hissö och Evedal ligger tomten som är på 3.250 kvm och genom tomten strömmar även en liten bäck. Ett perfekt läge att skapa sin framtid på! Här får huvudbyggnad och gårdsbyggnad uppföras till sammanlagd byggnadsarea (BYA) som motsvarar 20% av fastighetsarean, dock högt 400 kvm, vilket gör tomten stora möjligheter. Här bor du med närhet till bad och värdshus på Evedal. I området finns fantastiska natur- och rekreationsområden.

Fakta

Adress

Storlek

Ekonomi

0

Driftskostnader

Fastigheten är en tomt och har därav i nuläget inga driftkostnader.

Energideklaration

Byggnad

Byggnadssätt

Balkong/Uteplats/bilplats

Tomt

Servitut

Gemensamhetsanläggning: Växjö Kronoberg GA:1 (Avseende vägar) , Gemensamhetsanläggning: Växjö Kronoberg GA:2 (Avseende grönområde)
Detaljplan (2004-01-28)
Gemensamhetsanläggning: Växjö Kronoberg GA:1 (Avseende vägar) , Gemensamhetsanläggning: Växjö Kronoberg GA:2 (Avseende grönområde)

Renoveringar

Internet

Vatten/avlopp

Kommunala vatten- och avloppserviser är framdragna till fastighetsgränsen. Anslutningsavgiften enligt årets VA-taxa kostar det 280 415 kr inkl. moms att ansluta sig.

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av:

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring