Naturskön tomt med närhet till Öjaby - Bygg ditt drömhus från Rörvikshus, fritt val av modell!

Visa på karta

Utgångspris: 450 000 kr

450 000 kr

Inga visningar inbokade just nu.

Extra kontakt

Hanna Jönsson

070-759 98 04

0470-73 90 93

hanna@a-maklare.se

Ansvarig mäklare

Peter Åkesson

0704956142

0470-73 90 91

peter@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

I Tångshult, beläget i Växjö kommun har ni nu möjlighet att förvärva en stor tomt för att uppföra ett Rörvikshus i passande stil. Här finner ni en naturskön och lugn miljö där hela familjen kan trivas. Till Öjaby skola (F-6) är det ca 7 km, Pär Lagerkvist Skola (F-9) 10 km, Arenastaden ca 11 min med bil och till Växjö City ca 15 min.

Rörvikshus står för entreprenaden och rekommenderar det hemtrevliga huset Eneryda med boarea om 153 kvm. Skulle ni vara intresserade av någon annan av Rörviks hustyper så är även de valbara.

Totalpris 4.295.000:-/inkl. hustyp Eneryda, tomt och övriga byggherrekostnader så som vatten, avlopp, bygglov, kontrollansvarig mm.

Beskrivning av Rörvikshus hustyp Eneryda:
Eneryda är format som ett H. På så sätt skapas det flera skyddade vinklar och huset får en naturlig uppdelning i barndel, gemensam del och vuxendel. Parytterdörren ger ett generöst välkomnande. 4 sovrum varav 3 samlade kring allrummet i barndelen. Vardagsrummet har ryggåstak för extra rymlighet. Planlösningar på bilderna är endast exempel. Alla våra hus är arkitektritade och anpassade efter era önskemål.

Fakta

Adress

Storlek

Ekonomi

Taxering

Driftskostnader

Energideklaration

Byggnad

Byggnadssätt

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Tomt

Servitut

Last: Officialservitut Väg, 0780K-2020/41.1
Last: Officialservitut Väg, 0780K-2020/41.1

Förening

Pantbrev / inteckningar

Det finns totalt 0 antal pantbrev uttagna om sammanlagt 0 kr.

Renoveringar

Internet

Vatten/avlopp

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av:

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring