Välskött villa på Högstorp med attraktiva uteplatser!

Vildgåsvägen 47. Visa på karta

Utgångspris: 3 995 000 kr

Nu har vi nöjet att få presentera den här eleganta enplansvillan med källare. Här finns stora sociala ytor och flera sovrum för hela familjen.

Friliggande villa
3 995 000 kr
1964
1032 kvm
112 kvm
5

Inga visningar inbokade just nu.

Ansvarig mäklare

Lukas Oléhn

0724024232

0470739098

lukas@a-maklare.se

Ansvarig mäklare

Peter Åkesson

0704956142

0470-73 90 91

peter@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Välkommen till Vildgåsvägen 47 på Högstorp och den här välplanerade villan på naturskön tomt!
Färdigställt för familjen med 3 sovrum, källare, trevliga umgängesytor och flera behagliga uteplatser. Här bor du på en privat tomt med uteplatser som tar vara på alla solens timmar. Här hittar ni en genomtänkt villa för dig som ställer höga krav på ditt boende.Varmt välkomna att kontakta mig för vidare information!
Lukas Oléhn 072-4024232

* Trivsam villa på Högstorp
* 4:a uteplatser
* Lugnt och vackert kvarter
* Öppen planlösning
* Tilltagna sovrum
* Perfekt för familjen

Nu finns chans att förvärva den här högklassiga villan som genomgående karaktäriseras av omsorgsfullt valda materialval samt den öppna planlösningen. Härliga sällskapsytor, badtunna och flera moderna bekvämligheter präglar detta boende. Ljusinsläppet från fönsterna bildar tillsammans med den öppna planlösning och de ljusa ytskikten ett vackert ljusflöde.

Hall
Den välkomnande och rymliga entrén har goda avgängningsmöjligheter och ansluter på ett bra sätt till vardagsrum och kök. Golvets mörka klinker och de mörka dubbeldörrarna kombinerar fint tillsammans med det ljusa laminatgolvet och de vitmålade väggarna. I anslutning till hallen finns också bostadens gästtoalett. En ljus och praktisk hall med god rymd.

Kök
Ljusgrått laminatgolv och stenbelagda väggar i kontrast till väggen med liggande vit panel ger en exklusiv känsla. Det ljusa golvet är vattentåligt. Vit köksinredning och bänkskiva i sten. Köksön som ger den extra arbetsytan har också utrustats med gott om skåp för praktisk förvaring. Köket har gott om förvaring bland annat finner vi skåp ovanför kyl och frys. Köksön är också placerad för att vara en utmärkt social sällskapsyta. Köket är utrustat med rostfri kyl och frys, inbyggd ugn och mikrovågsugn i arbetshöjd, induktionshäll samt väggmonterad köksfläkt med glasyta för enkel rengöring. Ljusinsläpp från flera väderstreck ger rummet ett härligt ljusflöde, i anslutning till köket finner vi den större altanen.

Vardagsrum
Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger behagliga ytor för ordentlig soffgrupp samt matplats. Rummet präglas av sina stora sällskapsytor och goda ljusinsläpp. Golvet är genomgående av ljusgrått laminatgolv och vitmålade väggar samt fönsterbänkskivor i sten. Rummet är elegant och bjuder in till sociala evenemang.

Sovrum
Idag finner vi två sovrum på ovanvåning samt två på källarplan. På ovanvåning finns också ett rum som används som lounge men kan bli ett extra sovrum. Sovrummen på ovanvåning har ljusgrått laminatgolv och ljusa väggar, i rummen finns det goda förvaringsmöjligheter i form av garderober och skåp. På källarvåningen finner vi två väl tilltagna sovrum, varav ett med öppenspis. I samtliga sovrum har vi bra ett ljusinsläpp från fönsterytorna.

Badrum
Helkaklat badrum med grå klinker och vitt kakel. Badrummet är utrustat med duschkabin, handdukstork, spotlights, golvvärme, handfat och WC. Huset är också utrustat med gäst-WC samt väl tilltaget tvättrum. I tvättrummet finner vi tvättmaskin/torktumlare, diskho, gott om förvaring och ordentlig arbetsyta. På källarplan finns också extra förvaring i kyl och frys (Husqvarna).

Uteplats
Utvändigt finner vi totalt fyra uteplatser, varav en är inglasad för att möjliggöra en längre användningsperiod samt utrustat med braskamin. Uteplatserna ligger i tre väderstreck runt om huset. På baksidan finner vi de två mest privata uteplatserna utrustade med bland annat spa-bad och öppen spis samt behaglig fasadbelysning för sena kvällar.

Övrigt
Ordentlig garageuppfart med plats för åtminstone 2 bilar samt tillhörande garage och förråd.

Fakta

Adress

Vildgåsvägen 47
352 42
Växjö
Högstorp
Växjö domkyrkodistrikt

Storlek

3
5
112 m2
112 m2

Ekonomi

2015

Driftskostnader

11190 kr
11650 kr
6000 kr
30945 kr
Uppskattad driftkostnad på ca 30 000 kr/år. Kommunalt vatten och avlopp. Uppvärmningsform är bergvärme där kompressor är nyligen utbytt.

Energideklaration

Byggnad

Vitsippan 19
Äganderätt

Byggnadssätt

1 ½ plan m källare
1964
Tegel
Trä
2-glasfönster isoler
Takpannor
Källargrund
Självdrag

Balkong/Uteplats/bilplats

Tomt

1032m2
Tomtarea 1 032 m² (friköpt).

Servitut

Tomtindelning (1963-10-17) Stadsplan (1963-03-22)

Renoveringar

Internet

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Vildgåsvägen 47

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring