Stor familjevilla med pool, garage och förråd

Ringblomsvägen 53. Visa på karta

Utgångspris: 5 795 000 kr

På populära Ringblomsvägen i Öjaby ligger den här stora Myresjöhusvillan. Inglasat uterum. stort trädäck och lättskött salvatten pool. Förråd. Garage

Friliggande villa
5 795 000 kr
2006
942 kvm
196 kvm
7

Inga visningar inbokade just nu.

Ansvarig mäklare

Peter Åkesson

0704956142

0470-73 90 91

peter@a-maklare.se

Planskiss

Karta

Beskrivning

Ringblomsvägen i Öjaby är en attraktiv adress för Växjöfamiljer som söker en bra uppväxtmiljö för sina barn med närhet till natur, vatten och eftertraktade skolor. Myresjöhusvilla med fina tillval. Stora sällskapsytor i öppen planlösning med dubbel takhöjd i vardagsrumsdelen mot köket. Gott om sovrum och två badrum gör huset perfekt även för den större familjen. Inglasat uterum. Stort trädäck och lättskött saltvattenpool från Folkpool. Stort garage (isolerat) med separat förrådsdel. Förråd.

Rumsbeskrivning: Du välkomnas in i en rymlig entré med gott om förvaringsmöjligheter genom stort kapprum och klädkammare. På golvet ligger en ekparkett och i taket lyser spotlights. Till höger finns ett stort helkaklat badrum med grå klinker på golv och vitt kakel på väggar. Badrummet har kommod, wc och dusch.
Rakt fram från hallen ligger vardagsrum och kök i öppen planlösning. En pampig och vacker spiraltrappa leder upp till husets övervåning och en stor yta precis vid trappan, är öppen upp till övervåningen. Den höga takhöjden ger tillsammans med ljuset från fönstren en härlig rymd.
Vardagsrummet har flera sällskapsytor så som en fantastisk matsal med kamin, ekparkett på golv och ljusinsläpp från flera väderstreck. I anslutning till matsalen finns plats för soffgrupp och här har rummet delats av och blivit ett extra rum som passar perfekt till gästrum, lekrum, sovrum eller kontor.
Det vackra köket är stilrent från HTH med vita köksluckor, ljusa väggar och mörkgrått klinkergolv. Bänkskiva i dansk Iroko, två vinkylar, kyl och frys med ismaskin, ugn, mikrovågsugn och en välplacerad köksö med diskho och diskmaskin.
Från köket och matsalen nås det inglasade uterummet som har utsikt över poolen, den insynsskyddade trädgården och naturen med skogen intill tomten. Här kan du njuta från tidig vår till sen höst.
På Entréplan finns även en groventré med tvättstuga. Här ligger en grå klinker på golvet och tvättstugan är utrustad med tvättho, tvättmaskin och torktumlare.
Tar man den svängda spiraltrappan upp till övervåningen når man villans mer privata del. Här finns ett trevligt allrum med ett läckert räcke som ger rymd och takfönster som skapar ett härligt ljus. Tre sovrum som alla har ekparkett på golv och det större sovrummet har skjutdörrsgarderob.
Det ljusa helkaklade badrummet har vitt kakel på väggar och grått klinkers på golv. Här finns allt man kan önska sig så som bubbelbadkar, dusch, bastu, kommod med handfat och wc.

Fakta

Adress

Ringblomsvägen 53
352 50
Växjö
Öjaby
Öjaby

Storlek

3
7
196 m2

Ekonomi

2018

Driftskostnader

25500 kr
7500 kr
35855 kr
Pool uppvärmd till 29 grader under maj till september. Sotning och försäkringskostnad tillkommer. Total elkonsumtion 18 294 KWh inkluderar hushållsel och uppvärmning.

Energideklaration

Utförd
2016-03-03
78
E

Byggnad

Petunian 1
Äganderätt
Utöver boarea på 196 kvm så finns det; Inglasad altan, pool, förrådsbyggnad och garage med förrådsdel. Villan har centraldamsugare.
Fristående förråd på tomten.

Byggnadssätt

2-plansvilla
2006
Trä
Trä
3-glas
Trä
Lackerad plåt
Betongpannor
Betongplatta
Frånluftsvärmepump med återvinning (vattenburen)
Mekanisk frånluft

Balkong/Uteplats/bilplats

Tomt

Stort isolerat garage med förrådsdel (avdelat med innevägg).
942m2
Tomtarea 942 m² (friköpt).
Med fina stenplattor, nysatta träd och ny häck har säljarna skapat en fin och välkomnande framsida.
På baksidan finns en planterad häck längs ena tomtgränsen och ett nytt tralldäck på 135 kvadratmeter i anslutning till den stora saltvatten poolen, som är på 25,5 kvadratmeter.

Servitut

Växjö Öjaby GA:7, Växjö Öjaby S:3
Detaljplan (2003-01-30)
Växjö Öjaby GA:7, Växjö Öjaby S:3

Renoveringar

Internet

Wexnet fiber

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp. Det finns dubbla varmvattenberedare (bra för den stora familjen).

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Ringblomsvägen 53

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring