Kvarteret Furutå Gavlar

Kvarteret Furutå. Visa på karta

Utgångspris: 4 375 000 kr

Eleganta villor med närhet till allt!
Fasta priser från 4 375 000 kr och preliminärt tillträde vinter 2020/2021.

Friliggande villa
4 375 000 kr
2020
206 kvm
139 kvm
5

2 september

16.30 - 17.45

Boka visning

Extra kontakt

Peter Åkesson

0704956142

0470-73 90 91

peter@a-maklare.se

Ansvarig mäklare

Lukas Oléhn

0724024232

0470739098

lukas@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

På Torparängen, alldeles intill Södra Bergundasjön i Växjö påbörjar vi nu resan med Furutå Gavlar 12 stycken villor om 139 kvm med tillhörande tomter på mellan 180 - 287 kvm. Ett helt nytt bostadsområde som genomsyras av visionen av ett hållbart samhälle, där trivsamhet och gemenskapen frodas. Furutå Gavlar kommer bestå av trähus i flera olika höjder, med olika boendeformer och med ett gemensamt stilspråk. Hjärtat i området är det lilla torpet Furutå – en länk till platsens historia och som också gett vårt bostadsområde sitt namn.

Varmt välkommen att anmäla dig till informationskvällen måndag 2 september kl. 16.30-17.45 på Bäckgatan 16 i Växjö.

Läs gärna mer på projektsidan https://www.deromemarkbostad.se/sok-bostad/kronoberg/vaxjo/furuta-gavlar/kivarteret_furuta

Lukas Oléhn 0724024232

Rumsbeskrivning: Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. På kommande uppslag kan du se ett urval av de olika val du kan göra till ditt nya hem. I vår webbaserade tillvalsportal presenteras tillvalen i sin helhet och det är också här du gör dina slutgiltiga tillval. Vill du veta mer? Kontakta vår kundansvarig för ytterligare information.
INREDNING OCH MATERIAL SOM INGÅR
RUM:
Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.
Vitmålad trappa med eksteg.
KÖK:
Vit köksinredning från Marbodal med släta luckor. Självavfrostande frys, induktionshäll, ugn med varmluft och inbyggd mikrovågsugn.
BAD:
Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat och spegelskåp samt duschvägg och badkar från Svedbergs
KLÄDVÅRD:
Tvättmaskin och torktumlare. Skåp från Marbodal med släta vita luckor.
TRÄDGÅRD:
Finplanerad tomt med sådd gräsmatta och betongplattor vid entré och parkering enligt markritning. Altan med staket enligt ritning. Vi planterar häckplantor och sår gräs vid
lämplig årstid.
ÖVRIGT:
Energieffektiv ventilation med återvinning via ett FTX-aggregat som drivs av hushållsel. Uppvärmning sker via fjärrvärme. Fastigheten är ansluten till fiber via Wexnet – ett öppet
fibernätverk där du kan välja fritt mellan ett antal tjänsteleverantörer. Låsbar brevlåda i metall och husnummer som monteras på fasaden. Fasaden är mellanstruken.

Fakta

Adress

Kvarteret Furutå
Växjö
Teleborg

Storlek

3
5
139 m2

Ekonomi

0 kr
0 kr

Taxering

Driftskostnader

Energideklaration

Byggnad

Äganderätt

Byggnadssätt

3-plan
2020
Stående träpanel
Trä
3-glasfönster isoler
Trä
Plåt
Platta på mark
Fjärrvärme
FTX-aggregat

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Tomt

Ja
206m2
Genomsnittsarea 206 kvm. Tomtarea från ca 180 - 287 kvm.
Takterrass och uterum.

Servitut

Pantbrev / inteckningar

Det finns totalt 0 antal pantbrev uttagna om sammanlagt 0 kr.

Renoveringar

Internet

Fiber
Fiber

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Kvarteret Furutå

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring