Nybyggd villa på Vikaholm

Lundahls väg 16. Visa på karta

Utgångspris: 5 395 000 kr

Nybyggd villa på Vikaholm

Friliggande villa
5 395 000 kr
2019
670 kvm
210 kvm
6

Inga visningar inbokade just nu.

Extra kontaktperson

Lennart Wikström

0707599804

0470-73 90 93

lennart@a-maklare.se

Ansvarig mäklare

Peter Åkesson

0704956142

0470-73 90 91

peter@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Nybyggd villa på hörntomt på Vikaholm. Ett boende med lyxiga inslag som t.ex. 3 kaklade badrum, bergvärme och flertalet uteplatser. Slutbesiktigad samt överlåtelsebesiktning utförd av Besiktningsbolaget,

Välkommen till denna nybyggda villa med mycket inslag av lyx på den populära stadsdelen Vikaholm. Passivhus med mycket låg driftkostnader på attraktivt läge med hörntomt mot skogen. Här bor du med bland annat tre badrum, bastu och flertalet uteplatser i söderläge. Garage och bergvärme. Allt trämaterial i huset är NTR-stämplat (Nordiska Träskyddsrådet). NTR är en gemensam nordisk märkning som ställer krav på impregneringen och miljön.


Entréplan
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och på entréplanet ligger ett enhetligt vackert granitgolv. Alla fönsterbänkar har även vacker granitskiva. Till alla fönster finns små spotlights som går att styra med Plejd i mobilen.

Kök från IKEA har ljusa skåpsluckor och granitbänkskiva. Köket har gott om bänkyta och arbetsyta. Köket är utrustat med kyl/frys, spis, fläkt och diskmaskin (Electrolux).

Vardagsrummet är rymligt och här finns också möjlighet för den som vill att dela av ett extra rum. Från vardagsrummet nås villans trädäck och trädgård i söderläge. Här finns även en vägg med natursten (Onix). Det är förberett för kamin, för den som vill installera detta.

Badrummet på detta plan är helkaklat med travertin (kalksten) med mosaik i granit. Badrummet är utrustat med wc, duschhörna med glasväggar, takdusch, handdukstork och handfat. Lyxiga detaljer i form utav mosaikinbyggda hyllor med mosaik och led-belysning.

Tvättstugan/groventrén har skåpsutrymmen och bänkyta. Tvättstugan med granitgolv är även utrustad med kombinerad tvättmaskin/torktumlare (Samsung).

Övervåning
Du når övervåningen via den vackra ektrappan med smidesdetaljer. På övre plan ligger enhetligt ekparkettgolv med vattenburen golvvärme i allrummet.
På övre plan finns ett allrum med stora fönsterpartier mot norr. På övre planet finns tre sovrum. Två av rummen har utgång till balkong i söderläge.

Badrum är helkaklat med travertin med mosaik granit och utrustat med duschhörna, wc och handfat.

Det stora badrummet är helkaklat med granit med mosaik.
Badrummet är utrustat med badkar, duschhörna med glasvägg, wc, dubbla handfat, handdukstork och bastu.

Villan är slutbesiktigad samt är en överlåtelsebesiktning utförd.

Fakta

Adress

Lundahls väg 16
352 20
Växjö
Vikaholm
Teleborg

Storlek

3
6
210 m2

Ekonomi

2019
0 kr
516000 kr

Taxering

Driftskostnader

15000 kr
6000 kr
2105 kr
23105 kr
Det har ej bott någon i huset, därav rekommenderas köparen göra sin egen bedömning av framtida driftskostnader. Huset är ett såkallat passivhus med låga driftkostnader. I kostnaden för uppvärmning ingår även hushållsel. Försäkring tillkommer.

Energideklaration

Byggnad

Teglet 3
Äganderätt

Byggnadssätt

2 plan
2019
Träpanel
Trä
3-glasfönster
Betongpannor
Betongplatta på mark
Bergvärme
FTX

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Tomt

Garage med plats för en bil.
670m2
Hörntomt som gränsar mot skogen.
Trädäck i söderläge. Två balkonger i söderläge.

Servitut

Detaljplan (2010-11-18)

Pantbrev / inteckningar

Det finns totalt 0 antal pantbrev uttagna om sammanlagt 0 kr.

Renoveringar

Internet

Fiber via Wexnet.
Fiber via Wexnet.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Lundahls väg 16

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring