Ellen Pohls väg 34A

Växjö 2 000 000 kr eller högstbjudande

Fräscht och påkostat på Vikaholm

Påkostad bostad i gavelläge, med egen parkeringsplats och förråd intill huset. Två uteplatser, den större i västerläge. Välplanerat med villakänsla i två våningsplan. Sällskapsytorna finns på entréplanet och sovrummen på övervåningen, dessutom finns två helkaklade badrum! Här kan du bo på lugn gata med närhet till vackra naturområden, förskola, skola och kommunikationer till centrum.

Planlösning

Antal rum: 5 varav 3-4 sovrum
Boarea: 105 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Okänt

Välkommen till den här välplanerade och ljusa bostaden på 105 kvm. Här bor i gavelläge, baksida i västerläge, två helkaklade badrum och parkering smidigt placerat intill bostaden! Sällskapsytorna finns på entréplanet och sovrumsavdelningen på övervåningen.

Entrén är ljus och luftig med ljusinsläpp både ovanför och vid sidan av dörren. Välkomnande med ett praktiskt mörkt klinkergolv. I hallen finns gott om avhängningsmöjligheter i skjutdörrsgarderober med spegeldörrar. Hela entréplanet har behaglig golvvärme.

Vidare in i bostaden löper ett ekparkettgolv som skapar en enhetlig känsla mellan rummen. Till vänster om hallen finns köket med påkostade och vackra materialval. Gott om förvaring bakom vita luckor i stilren design och bänkskiva i svart granit. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin samt rostfri kyl och frys i fullhöjd, inbyggnadsugn med varmluft och självrengöring, induktionshäll och inbyggnadsmicro. Allt av märket Siemens.

Vardagsrummet är ljust och hemtrevligt med stora fönster som släpper in mycket ljus. Utgång till uteplats som har kvällssol, trädäck och trädgård som löper längs tre av bostadens sidor. Här utlovas många sköna sommardagar och kvällar!

Entréplanets badrum är helkaklat i i vitt och grått. Det är utrustat med spotlights i tak, infällbara duschväggar i klarglas och takdusch, WC, tvättställ samt tvättmaskin och värmepumpstumlare från Siemens.

Under trappan döljer sig ett smart förvaringsutrymme. En våning upp finns fyra rum i genomtänkt planlösning, ett andra sällskapsrum och tre sovrum med förvaring i garderober. Övervåningens badrum är även det fräscht helkaklat och här finns badkar, WC samt tvättställ.

Välkommen till ett praktiskt boende för familjen!

Byggnad

Typ av byggnad: 2-plan radhus
Byggnadsår: 2015
Uppvärmning: Fjärrvärme, med golvvärme nere och vattenradiatorer på övervåningen
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Övriga byggnader: Det finns förråd.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 118 i Brf Vikaholms Höjd
Pris: 2 000 000 kr kr eller högstbjudande
Avgift: 4853 kr/mån
Driftkostnad: 1106 kr/månad och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 656 kr
  • Hushållsström: 450 kr

Preliminär debitering av vatten om 400 kr/mån tillkommer, avstämning sker mot faktisk förbrukning. Försäkring tillkommer.

Bostaden är pantsatt , kontrollerad 2018-03-21 .

Uteplats

Härlig uteplats på husets baksida i västerläge. På framsidan finns en plattsatt yta som också kan nyttjas som uteplats för att fånga förmiddagssolen.

Parkering: Parkeringsplats följer lägenheten.

Förening

Föreningsnamn: Brf Vikaholms Höjd
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 769621-8374
Kontaktperson: Björn Nilsson
Allmänt om föreningen: Natursköna Vikaholm, söder om Teleborg. I brf Vikaholms Höjd bor du med närhet till fantastisk natur med strövområden i hagar, ängar och skog. Södra Bergundasjön, med en ny båtbrygga, ligger ett stenkast bort. I området finns både skola och förskola samt närhet till service och handel.

Till Linnéuniversitet är det cykelavstånd. Växjös turtätaste busslinje går alldeles i närheten och cykelvägarna tar dig smidigt in till Växjö centrum, ca 6 km bort. Du får helt enkelt det bästa av två världar - grönskande natur och ändå närhet till service, skola och handel.
Föreningens ekonomi: Inga kända avgiftförändringar.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Ej angiven

Övrigt

Bredband: Fiber

Planritningar & kartbilder

Fastighetskarta

Karta

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter.

Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen.

Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m.

Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.