Anteliigatan 7

Växjö 1 245 000 kr fasta priser, mellan 1 245 000-3 245 000 kr

Modernt och stadsnära på Anteliigatan 7

ERBJUDANDE: Halva månadsavgiften de första två åren för de första 35 bostäderna sålda!

Här finner du ljusa lägenheter mellan 1-4 rok. Lugn och skyddad innergård med trivsam umgängesyta och härligt poolområde! Bra läge med gång- eller cykelavstånd till såväl centrum, Arenastaden och vackra naturområdet Bokhultet. Funktionellt och flexibelt med generösa balkonger för de större bostäderna (upp till 25 kvm!).

För mer information, besök gärna: https://app-properties.se/anteliigatan-7.php

Planlösning

Antal rum: 1
Boarea: 35 kvm.
Hiss: Ja

Mitt emellan stadsdelarna Söder och Väster ligger det nya bostadskvarteret på Anteliigatan 7, strategiskt placerat med närhet till det mesta. Västerut når du snabbt Arenastaden och även köpcentret Grand Samarkand. Väljer du istället att cykla eller gå åt det andra hållet hamnar du snart i Växjös stadskärna. Det stora naturområdet Bokhultet finns också inom promenadavstånd.

Den nya föreningen erbjuder 54 bostäder om 1-4 rok, mellan 35-93 kvm. De sammansatta huskropparna skapar en skyddad och lugn innergård som bjuder en inbjudande gård och pool!

På Anteliigatan 7 har stor omsorg och kreativitet har lagts vid att skapa funktionella bostäder med genomtänkta planlösningar. Här finns både kvadratsmarta studios för de mindre hushållen, men också större lägenheter med tre eller fyra rum och kök som passar många. Med hjälp av en öppen planlösning, ofta med ljusinsläpp från flera håll, får du ett ljust och fräscht boende som du enkelt kan möblera och inreda på ditt personliga sätt. Även de snedställda fönstersmygarna och takhöjden om 2.5 m bidrar till extra ljus.

I flera av treorna och fyrorna finns möjlighet att välja bort väggar för att ytterligare öppna upp och skapa rymd. Du kan till exempel välja bort väggen mellan köket och vardagsrummet om du föredrar en öppen barlösning. Det finns flera alternativa planlösningar för att du ska kunna välja den bostad som passar dig bäst.

På golven i lägenheten läggs en slitstark ekparkett. Väggarna är krispigt vita och de stora fönstren får en elegant avslutning med fönsterbrädor i kalksandsten. Alla studios har franska balkonger medan de större bostäderna har egna, stora balkonger som förlänger bostadens yta. De största balkongerna har en yta på 25 kvadratmeter - ett extra rum med himlen som tak! Dessutom finns fyra gemensamma balkonger där du kan umgås med dina grannar.

Köket består av luckor och skåp från HTH i fräscht vitt. Den mörka bänkskivan skapar en häftig kontrast mot de vita avlånga kakelplattorna över köksbänken. Kökets vitvaror kommer från Siemens och är extra energismarta.

Badrummet är smakfullt inrett med granitkeramikplattor på golvet och vitt kakel på väggarna. Här finns förutom dusch och toalett även miljösmart värmepumpstumlare och tvättmaskin - som dessutom doserar sig alldeles själv.

Det är svårt att inte trivas på Anteliigatan 7. In och ut ur fastigheten tar du dig enkelt med hjälp av det digitala passersystemet och din egen lägenhet öppnar du helt utan nyckel - tack vare det smarta låset.

Modernt och smidigt - precis som det ska vara!

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljhus
Byggnadsår: 2019
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Övriga byggnader: Byggnaderna har tre våningar och byggnaderna är utrustade med solceller för tillvaratagande av solenergi.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 7C: 1001 i Brf Minnet 10
Pris: 1 245 000 kr kr fasta priser, mellan 1 245 000-3 245 000 kr
Avgift: 2389 kr/mån (värme ingår i avgiften)

Beräknad driftskostnad avseende el och vatten enligt schablon ca 70 kr/kvm/år. Detta motsvarar 3 850 kr/år för en bostad om 55 kvm.

Uteplats

Bostäderna om 1 rok har franska balkonger medan de större bostäderna har egna, stora balkonger om upp till 25 kvm. Alla lägenheterna har också tillgång till gemensamma balkonger.

Parkering: I föreningen finns 30 st carportplatser att hyra samt ytterligare utvändiga parkeringsplatser.

Förening

Föreningsnamn: Brf Minnet 10
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Ej angiven

Övrigt

Bredband: Fiber
Alternativ planlösning 3-4 rok Situationsplan

Planritningar & kartbilder

Exempelritning studio Exempelritning 3 rok Exempelritning 4 rok

Karta

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter.

Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen.

Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m.

Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.