Ellen Pohls väg

Växjö 2 295 000 kr utgångspris

Nyproducerat med egen carport

Visning 26 och 28 april! Möjlighet till snabb inflyttning. Välplanerat och nyproducerat bostadsrättsparhus i Brf Vikaholms Trädgårdar. Praktiskt för familjen med egen carport intill bostaden. Lättskött trädgård i söderläge, två badrum och 3 sovrum på samma våningsplan.

Planlösning

Antal rum: 5 varav 3 sovrum
Boarea: 105 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Nej

Välkommen till natursköna Vikaholm och ett nyproducerat boende för familjen! Kärnhems populära bostadsrättsparhus med egen carport intill bostaden erbjuder sällskapsytor i entréplanet och sovrumsavdelning på övervåningen, allt på 105 välplanerade kvadratmeter.

Den plattsatta framsidan välkomnar in i entrén med mörkt klinker på golv och förvaring bakom två spegelskjutdörrar. Vidare in i bostaden löper ett klassiskt ekparkettgolv. Till vänster ligger det ljusa köket med mörk bänkskiva och ett effektfullt gult stänkskydd över diskbänken. Köket har plats för matbord och är generöst utrustat med rostfria vitvaror från Siemens; kyl, frys, mikro, självrengörande inbyggnadsugn samt fläkt och diskmaskin.

Entréplanets badrum har mörkt klinkergolv och vitt kakel intill duschdelen, resten av väggarna i vitmålad väv. Här finns dusch, tvättställ, WC samt tvättmaskin och värmepumpstumlare från Siemens.

Vardagsrummet är ljust med stora fönster med utgång till den lättskötta trädgårdstäppan med uteplats i söderläge.

Under trappan i massiv ek döljer sig förvaring och på övervåningen finns ett öppet allrum och tre sovrum. På övre plan finns ytterligare ett badrum, även det med mörkt klinker på golv, vitmålad väv på väggarna och vitt kakel intill badkaret.

Varmt välkommen att kontakta mig för vidare information!
(För detaljerad rumsbeskrivning se dokument).

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme. Golvvärme i entréplanet och radiatorer på övre plan.
Ventilation: Mekanisk till och frånluft med värmeåtervinning
Övriga byggnader: Till varje bostad hör ett kallförråd.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 117 i Vikaholms Trädgårdar
Pris: 2 295 000 kr kr utgångspris
Avgift: 4895 kr/mån
Driftkostnad: 1575 kr/månad

Driftskostnaden enligt schablon inkluderar värme, vatten och hushållsel (individuell mätning). Hemförsäkring tillkommer.

Bostaden är pantsatt , kontrollerad 2018-01-17 .

Uteplats

På baksidan finns en lättskött tomt i söderläge med trätrall på uteplatsen och skärmväggar och häckar som avskiljare mellan bostäderna. På framsidan finns också en mindre plattsatt yta.

Parkering: Biluppställningsplats hör till lägenheten.

Förening

Föreningsnamn: Vikaholms Trädgårdar
Organisationsnummer: 769632-3851
Föreningens ekonomi: Inga kända
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Gårdsplats: I föreningen finns en gemensam yta med växthus och pergola, samt förråd för förvaring av elcyklar (möjligt att låna av föreningen).

Övrigt

TV: Fiber
Bredband: Fiber

Söder om Teleborg i Växjö fortsätter den populära stadsdelen Vikaholm att utvecklas. I närområdet finns Vikaholms förskola, vacker natur med sjöar och skog, universitetet och goda kommunikationer till centrum.

Föreningens innergård Illustrationsplan över bostadsrättsföreningen Exempel planlösning - se rumsbeskrivning under dokument för aktuell utrustning Exempel planlösning - se rumsbeskrivning under dokument för aktuell utrustning Exempel planlösning - se rumsbeskrivning under dokument för aktuell utrustning Exempel planlösning - se rumsbeskrivning under dokument för aktuell utrustning Södra Bergundasjön Teleborgs slott

Planritningar & kartbilder

Fastighetskarta

Karta

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter.

Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen.

Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m.

Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.