Sjöbågen 6A

Växjö 1 950 000 kr

Ljus och rymlig 2:a med stor balkong mot Trummen!

Ljus och rymlig 2:a med stor balkong mot Trummen! Sovrum med klädkammare. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Helkaklat badrum med tvättpelare.

Planlösning

Antal rum: 2 varav 1 sovrum
Boarea: 62 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Ja

Våningsplan 3

Rumsbeskrivning: Välkomnande hall i vinkel. Ekparkett, vitmålade väggar och plats för avhängning av kläder samt en garderob.

Rakt in från hallen nås det mysiga sovrummet med utgång till den stora balkongen. Ekparkett och vita väggar med fondtapet. Klädkammare med vita skjutdörrar.

Intill sovrummet ligger det rymliga badrummet. Vita stora kakelplattor samt fönster ger mycket ljus. Mörk klinker på golv med golvvärme samt spotlights i tak. Badrumsinredning i vacker ek, spegelskåp och kommod. Dusch med glasvägg, handdukstork och tvättpelare.

Hallen öppnar sedan upp sig mot kök och vardagsrum i öppen planlösning med ekparkett och vita väggar. Ljust kök med vita luckor och vitt kakel, samspelar snyggt mot den grå bänkskivan i laminat med ekkant. Vita vitvaror av märket Bosch. Köket har rejält med bänkyta samt en bardisk mot vardagsrummet som ger extra sittplatser.

Vardagsrummet är ljust med många fönsterpartier och utgång till den härliga balkongen. Här finns plats för både matbord och soffa. Balkongen är rejält tilltagen med plats för flera möblemang och har härlig utsikt mot sjön. Tillåtet med gasolgrill.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljhus
Byggnadsår: 2008
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: FTX
Övriga byggnader: Förråd i separat förrådshus. Gemensamhetsanläggning med festlokal och bastu vid sjön. Miljöhus.

Energideklaration

Utförd: Utförd
Datum: 2013-08-26
Energikonsumtion: 30 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 2304 i Limnologen 1
Pris: 1 950 000 kr kr
Avgift: 3959 kr/mån
Driftkostnad: 700 kr/månad och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 300 kr
  • Vatten/avlopp: 200 kr
  • Hushållsström: 200 kr

Värme och vatten faktureras kvartalsvis.

Bostaden är pantsatt .

Uteplats

Stor överbyggd balkong med trätrall och utsikt mot sjön och gemensamhetsanläggningen.

Parkering: P-plats finns att hyra, separat kö. Utan tak kostar 350 kr/mån, under tak kostar 425 kr/mån. Föreningen har 12 gästparkeringar som kostar 5 kr/h dygnet runt.

Förening

Föreningsnamn: Limnologen 1
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 769614-1402
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Limnologen 1 i Växjö kommun med därpå uppförda 2 st byggnader med 67 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 2006-2008. Fastighetens adress är Sjöbågen 6A och 6B samt 8A och 8B. Fastigheterna är fullvärdeförsäkrade i Folksam. Bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Lägenheterna består av 3 st 1 rok, 20 st 2 rok, 26 st 3 rok, 16 st 4 rok och 2 st 5 rok.
Föreningens ekonomi: Förvaltas av Riksbyggen.
Antal lägenheter: 67
Parkering: Det finns 72 st parkeringsplatser till förfogande i parkeringsanläggningen hos Limnologens Samfällighetsförening.
Tv och bredband: Fiber via Wexnet.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Ej angiven

Övrigt

Bredband: Fiber via Wexnet.

Planritningar & kartbilder

Planlösning

Karta

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter.

Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen.

Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m.

Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.