Anna Koskulls gata 3E

Växjö 2 950 000 kr fast pris inkl. tillvalsutrustning

Urban lyx vid Trummens Strand

Vid Trummens strand bygger GBJ 6 st hus i massivträ med utsikt mot sjön och Teleborgs slott. Denna första förening består av tre byggnader. De exklusiva bostadsrätterna har närhet till både stadspuls och fågelkvitter och inredningsstandarden är i särklass. Boende har tillgång till en egen plats i parkeringsgaraget samt till en gemensamhetsanläggning med övernattningsrum och en festlokal med intilliggande lounge.

Kontaka oss för mer information och visning!

Planlösning

Antal rum: 4 varav 3 sovrum
Boarea: 121 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Ja

Våningsplan 4 av 8.

Stadskvarteret som uppförs vid Trummens strand är utformat för att ta vara på det fina läget vid sjön och den planerade sjöparken. Nu förmedlar vi två av den första bostadsrättsföreningens lägenheter om 3 rok resp 4 rok, med högkvalitativa inredningsval och tillval inkluderat.

Alla lägenheterna i de tre tornen mot öster har balkonger med en sagolik utsikt över sjön och Teleborgs slott och varje detalj har skapats utifrån tanken att erbjuda det allra bästa. Synliga massivträ-detaljer och cederträ sätter en estetisk prägel och påminner om att huset är byggt av det bästa ekologiska material som finns. Genom att bygga med massivträ blir det ett välbalanserat inomhusklimat

Denna första etapp är fördelade i tre byggnader som står klara för inflyttning 2018-11-30.

För broschyr och enskilda tillval se dokument.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljhus
Byggnadsår: 2018
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: FTX med värmeåtervinning
Övriga byggnader: I entréplanet finns förråd och parkeringsgarage. I intilliggande byggnad finns samlingslokal och övernattningsrum.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 41-1302 i Brf Trummens Strand
Pris: 2 950 000 kr kr fast pris inkl. tillvalsutrustning
Avgift: 6599 kr/mån (värme ingår i avgiften)

I månadsavgiften ingår värme. Beräknat driftskostnad avseende vatten och el: 807 kr/mån. Garageplats (700 kr/mån) samt hemförsäkring tillkommer.

Uteplats

Rejäl, inglasad balkong med vacker utsikt mot Trummen. Denna bostad har också en öppen balkong i soligt söderläge.

Parkering: Garageplats i entréplanet, kostnad 700 kr/mån.

Förening

Föreningsnamn: Brf Trummens Strand
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 769633-0039
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Ej angiven
Gårdsplats: Husen byggs kring en upplyft gemensam gård med uteplatser, lek- och samlingsytor. En generös trappa leder från gården ner till sjöparken och promenadstråken. På några få minuter tar man sig sedan vidare in till Växjö centrum med shopping, restauranger och pulserande nattliv.

Övrigt

TV: Fiber
Bredband: Fiber
Exempelbild - kök, lgh 131 kvm Exempelbild - balkong plan 8, lgh 121 kvm

Planritningar & kartbilder

Karta

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter.

Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen.

Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m.

Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.