Brf ICON 1

Växjö 2 450 000 kr fasta priser, från

The art of living

Välkommen att boka visning. Använd vår bokningsfunktion för att säkra din tid. ICON Växjö erbjuder högkvalitativa bostäder och en enkel livsstil med ett generöst serviceutbud för de boende. I södra tornet ryms bostäder mellan 1-4 rok i Växjös nya landmärke.

För priser och aktuella bokningar se: iconvaxjo.se/bostader

Planlösning

Antal rum: 3
Boarea: 84 kvm.
Hiss: Ja

Våningsplan 7.

Rumsbeskrivning: ICON Växjö erbjuder den enkla livsstilen i kvalitativa bostäder och ett stort serviceutbud som skapar möjlighet till sociala ytor för den som önskar. ICONs södra och norra torn rymmer tillsammans 220 unika bostäder. Från smart planerade studios till rymliga fyror. Ett utbud för alla att finna ett tilltalande boende.

Bostäderna ligger i Arenastaden på Väster i Växjö. Området Arenastaden är ett nav i Växjös expansion. Köpcentra, evenemang och idrottsutbud kompletteras med nya bostäder och arbetsplatser. Mitt i detta pulserande läge står ICON, ett 67 meter högt landmärke - Växjös nya a-läge.

I ICON erbjuds boenden och servicefunktioner i världsklass. Samtliga bostäder har komfortkyla som standard, vilket är unikt för Växjö. Bostäderna karaktäriseras av stora ljusinsläpp som ger luft och rymd. Lägenheterna har utrustning i naturmaterial av hög kvalitet så som kalksandsten och ekplank.

ART OF LIVING
Med ICON har vi tänkt annorlunda och utgått från människors behov, genom att värna om det privata hemmet och samtidigt skapa mötesplatser för en social livsstil. Toppmoderna bostäder tillsammans med ett rikt utbud av tjänster och faciliteter som normalt sett inte finns på en och samma plats skapar förutsättningar att bo bra och leva livet fullt ut.

Du väljer själv den service du vill ha. Dels genom faciliteter som exempelvis reception, café, skybar, restaurang, pool och takterrass. Och dels genom att erbjuda tjänster som skapar boende på en helt ny nivå, såsom städ- och roomservice.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljhus
Byggnadsår: 2018
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk till och frånluft med värmeåtervinning
Övriga byggnader: I byggnaden finns reception, café, skybar, restaurang, pool och takterrass.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 608 i Brf ICON Växjö 1
Pris: 2 450 000 kr kr fasta priser, från
Avgift: 4412 kr/mån
Driftkostnad: 624 kr/månad

Enligt schablon

Uteplats

Flertalet lägenheter har inglasad balkong, terrass eller loggia (inglasad balkong för helårsbruk).

Parkering: Parkeringsmöjlighet finns i garage under huset, under Vida-arena samt utvändiga parkeringsplatser.

Förening

Föreningsnamn: Brf ICON Växjö 1
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Ej angiven

Övrigt

TV: Fiber
Bredband: Fiber

Varmt välkommen att kontakta oss för information om alternativa planlösningar.

Exempelbild vardagsrum Exempelbild kök Exempelbild sovrum Gemensam innergård Reception Reception Spa med pool och bastu Skybar Gym

Planritningar & kartbilder

Planlösning 1608

Karta

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter.

Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen.

Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m.

Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.