Storgatan 82 B

Växjö 1 850 000 kr Utgångspris

Välplanerad och ljus tvåa ICON

Den välplanerade och ljusa tvåan har stora fönsterytor mot växjö centrum. Vitpigmenterat ekgolv och kök från HTH med Siemens vitvaror. Stort badrum med plats för tvättmaskin. Externt förråd. Tillgång till gym & spa och servicefunktioner.

Planlösning

Antal rum: 2 varav 1 sovrum
Boarea: 55 kvm.
Hiss: Ja

Våningsplan 4.

ICON Växjö erbjuder den enkla livsstilen i kvalitativa bostäder och ett stort serviceutbud som skapar möjlighet till sociala ytor för den som önskar. ICONs södra och norra torn rymmer tillsammans ca 220 unika bostäder. I Länken finns ytterliggare 52 bostäder.

Bostäderna ligger i Arenastaden på Väster i Växjö. Området Arenastaden är ett nav i Växjös expansion. Köpcentra, evenemang och idrottsutbud kompletteras med nya bostäder och arbetsplatser. Mitt i detta pulserande läge står ICON, Växjös nya a-läge.

I den så kallade Länken mellann norra och södra tornet ligger Brf ICON 3, med bostäder om 1-2 rok. Från Länken når du bekvämt de olika faciliteterna i byggnaderna.

I ICON erbjuds boenden och servicefunktioner i världsklass. Samtliga bostäder har komfortkyla som standard, vilket är unikt för Växjö. Lägenheterna har utrustning av hög kvalitet såsom HTH kök, vitvaror från Siemens och eleganta badrum.

ART OF LIVING
Med ICON har vi tänkt annorlunda och utgått från människors behov, genom att värna om det privata hemmet och samtidigt skapa mötesplatser för en social livsstil. Toppmoderna bostäder tillsammans med ett rikt utbud av tjänster och faciliteter som normalt sett inte finns på en och samma plats skapar förutsättningar att bo bra och leva livet fullt ut.

Du väljer själv den service du vill ha. Dels genom faciliteter som exempelvis reception, café, skybar, restaurang, pool och takterrass. Och dels genom att erbjuda tjänster som skapar boende på en helt ny nivå, såsom städ- och roomservice.

Fullständig rumsbeskrivning finner ni under "Dokument"

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljhus
Byggnadsår: 2018
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk till och frånluft med värmeåtervinning
Övriga byggnader: I byggnaden finns reception, café, skybar, restaurang, pool och takterrass.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 1316 i Brf ICON 3
Pris: 1 850 000 kr kr Utgångspris
Avgift: 3875 kr/mån

Enligt schablon. Serviceavgift om 550 kr/mån tillkommer.

Uteplats

Parkering: I anslutning till ICON-byggnaden finns tre olika alternativ att hyra; garage under ICON, under Vida-arena och utvändiga parkeringsplatser.

Förening

Föreningsnamn: Brf ICON 3
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Ej angiven

Övrigt

TV: Fiber
Bredband: Fiber

Planritningar & kartbilder

Karta

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter.

Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen.

Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m.

Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.