Brf Blomstergången

Växjö 2 098 000 kr , fasta priser från 2 098 000 kr.

I Brf Blomstergången skapar Eksjöhus Bostad 18 stilrena och rymliga radhus om hela 115 kvm.

I Brf Blomstergången är det lätt att kombinera det bästa av två världar. Naturnära boende i Bredvik utmed Norra Bergundasjöns västra strand med närhet till Växjö city och handelsområdet Samarkand och I11 området. Här skapar Eksjöhus Bostad 18 stilrena och rymliga radhus om hela 115 kvm. Här får du öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre sovrum och ett allrum, två badrum varav det ena har både badkar och dusch. Bo bekvämt och klimatsmart, med egen trädgård. Innergård med odlingslotter, växthus och pergola. Här finns också nybyggda Pär Lagerkvists skola med tillhörande förskola.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information: Julien Papadopulos, 0470-739092, julien@a-maklare.se

Planlösning

Antal rum: 5 varav 3 sovrum
Boarea: 115 kvm.
Hiss: Nej

Bostaden är på 115 kvm fördelat i 2 plan, med genomgående ekparkett och vitmålade väggar. I den välkomnande entrén finns plats för avhängning av kläder samt en garderob. I anslutning till entrén ligger ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Våtrumsgolv i grå nyans och vit blank våtrumsskiva med vita spår på väggarna. Toalett, kommod, duschvägg i glas och praktisk bänkyta för tvätthantering. Under trappan finns smart förvaring i form av en klädkammare. Nedervåningen öppnar sedan upp sig mot kök och vardagsrum. Den öppna planlösningen binder samman kök och vardagsrum som bjuder in till umgänge med familj och vänner. Köksinredningen från Vedum går i ljusa toner, med vita luckor, vitt stänkskydd och grå laminatskiva. Praktiska mjukstängande lådor och luckor. Vitvaror från Electrolux med låg energiförbrukning i vitt utförande. Induktionshäll, inbyggnadsugn, utdragbar spisfläkt och diskmaskin. I köksdelen finns möjlighet till en köksö eller ett mindre matbord samt större matplats i anslutning till vardagsrumsdelen. Från kök och vardagsrum når man den härliga baksidan med trätrall och trädgård.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljhus
Byggnadsår: 2019
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: FTX med värmeåtervinning.
Övriga byggnader: Det finns ett kallförråd till varje bostad.
Renoveringar: Kvarterets fasader består av slät, stående träpanel i olika dimensioner för att skapa variation, djup och liv. Fasaderna har flera varma nyanser av terrakotta som tillsammans med gråa kulörer skapar en vacker helhet i området. Fönstren har aluminiumbeklädd utsida vilket garanterar mindre underhåll. Taken är beklädda med plåt och delvis täckta med solceller för låga driftskostnader.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 2 i BRF Blomstergången
Pris: 2 098 000 kr kr , fasta priser från 2 098 000 kr.
Avgift: 4788 kr/mån

Beräknad driftskostnad 1 548 kr/mån enligt schablon avseende värme, vatten och hushållsel(individuell mätning) samt it-kostnad. Hemförsäkring tillkommer. Solceller på taket bidrar till låga driftskostnader.

Uteplats

Uteplats av trallgolv med skärmvägg i vinkel. Entréerna är omsorgsfullt planerade med plattsättning, låg kantsten, häckar och växtbeklädd spaljé/häck. Färdigställd trädgård med häckar, träd och gräsmatta. Egen odlingslott på innergården. På innergården finns även en pergola och ett växthus för gemensamma träffar och odling.

Parkering: Det finns 22 parkeringsplatser på området varav fyra st handikapplatser. En parkeringsplats hör till varje lägenhet. Det finns även fyra st laddstolpar för elbil, cykelparkering och cykelverkstad. Ett årskort till Växjö kollektivtrafik ingår under första året.

Förening

Föreningsnamn: BRF Blomstergången
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Äkta/oäkta förening: 1
Allmänt om föreningen: BRF Blomstergången består av 18 moderna radhus för dig som önskar bo bekvämt och klimatsmart. Bredvik ligger naturnära utmed Norra Bergundasjöns västra strand med närhet till Växjö city och handelsområdet Samarkand och I11 området. Här finns också nybyggda Pär Lagerkvists skola med tillhörande förskola.
Parkering: På parkeringsplatsen finns en parkeringsplats till varje lägenhet samt fyra handikapplatser. Här finns även fyra laddstolpar till elbilar samt cykelverkstad och cykelparkering.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Ej angiven
Gårdsplats: Innergården förses med en 30 år gammal ek och magnolia för att skapa karaktär och bidra till den biologiska mångfalden i området. Här finns även en odlingslott till varje lägenhet samt gemensamt växthus och pergola.

Övrigt

Bredband: Tv och Internet via fiber.
Fasadbild Illustrationsplan Entreplan Overvaning Vardagsrum Kok Allrum Badrum Pergola

Planritningar & kartbilder

Karta

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter.

Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen.

Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m.

Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.