Industrigatan 13D

Växjö 1 500 000 kr

Trivsam lägenhet på väster med öppen planlösning!

Välkommen till denna trivsamma lägenhet på väster med öppen planlösning! Här bor du på 86 kvm med två helkaklade badrum, inglasad balkong, bubbelbad + carport.

Här bor man lugnt med närhet till centrum och handelsområdena I11 och Grand Samarkand, Arenastaden och sköna strövområden.

Planlösning

Antal rum: 3 varav 2-3 sovrum
Boarea: 86 kvm.
Hiss: Nej

Våningsplan 2 av 2.

Den välkomnande entrén ger i första blick en känsla över lägenhetens rymd. Här finns fördelaktiga avhängningsmöjligheter i form av två stycken skjutspegelgarderober plus två ytterligare garderober. På golvet ligger en grå klinkerplatta, väggar och tak i ljusa toner.

Till höger hittar vi lägenhetens största sovrum. Här finns det gott om plats för en fullsize-säng. Väggar och tak går i ljusa toner och på golvet ligger en tre-stavs bokparkett. Även i sovrummet finns det otroliga förvaringsmöjligheter i form av hela fem garderober.

Till vänster om entrén hittar vi lägenhetens välutrustade badrum. Här finns tvättmaskin och torktumlare, handfat med kommod, spegelskåp med spotlights, överskåp + högskåp, handdukstork och ett behagligt spabad. Badrummet är helkaklat.

Lägenheten har lyxigt nog ett andra helkaklat badrum. Här finns dusch med välvda glasdörrar, handfat, spegelskåp med spotlights samt ett överskåp.

Lägenhetens fina rymd kommer från det stora vardagsrummet. Här finns det plats för både en större soffgrupp med kompletterande fåtöljer samt serveringsbord. Med totalt åtta fönster har rummet ett fantastiskt ljusinsläpp. På golvet ligger en tre-stavs ekparkett, väggar och tak går i ljusa toner.

Lägenhetens kök har en öppen planlösning gentemot vardagsrummet vilket ger en rymlig känsla. Den maskinella utrustningen består av rostfri kyl och frys i fullhöjd, spishäll, rostfri mikro, rostfri ugn i arbetshöjd, fläkt samt integrerad diskmaskin. Köksluckor i trä, stänkskydd i vitt kakel och en bänkskiva i laminat pryder köket.

Från vardagsrummet/köket hittar vi lägenhetens inglasade balkong i söderläge. Här finns det plats för utemöbler.

Det andra sovrummet har en tre-stavs bokparkett med väggar som går i en ljusgul ton. Nuvarande ägare använder rummet som kontor men det kan självklart nyttjas för just dina behov.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljhus
Byggnadsår: 2006
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övriga byggnader: Det finns ett förråd som är bekvämt placerat framför carporten, cykelförråd, gemensam miljöstation.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 13D i Brf Kasernparken
Pris: 1 500 000 kr kr
Avgift: 5757 kr/mån (värme & vatten ingår i avgiften)
Driftkostnad: 477 kr/månad och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 212 kr
  • Renhållning: 15 kr
  • Hushållsström: 250 kr

Wexnet tar ut en avgift på 150 kr/mån. Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

Uteplats

Balkong, inglasad, läge söder.

Parkering: Carportplats ingår i månadsavgiften/hyran.

Förening

Föreningsnamn: Brf Kasernparken
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 769612-6940
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Regementsparken 4 i Växjö. På fastigheten ligger tre hus med totalt 16 st lägenheter.
Föreningens ekonomi: Inga planerade avgiftshöjningar.
Renoveringar: 2015 målades husen och carportarna om. Inga kommande större renoveringar planerade.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej

Övrigt

TV: TV: Anslutning till Wexnets fiberkabel, där respektive lägenhetsinnehavare själv väljer operatör.
Bredband: Internet: Anslutning till Wexnets fiberkabel, där respektive lägenhetsinnehavare själv väljer operatör.

Planritningar & kartbilder

Fastighetskarta

Karta

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter.

Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen.

Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m.

Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.