Lilla Fylleryd 3A

Växjö 1 840 000 kr utgångspris

4:a i Sandsbro

4:a i populära Sandsbro. Byggt 2014, 3 sovrum och uteplats i söderläge. Kaklade badrum på båda planen.

Planlösning

Antal rum: 4 varav 3 sovrum
Boarea: 89.2 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Hiss: Nej

: Välkommen till denna välplanerade 4:a i populära stadsdelen Sandsbro. Ett boende med närhet till Fyllerydskogen skolor/förskolor i Sandsbro. Bostadsrätten är belägen i gavelläge med begränsad insyn. Genomtänkta och kvalitativa materialval gör bostadsrätten till ett perfekt boende för familjen!
Bland annat är det marmorskivor i fönstersmygar och enhetligt parkettgolv genomgående med golvvärme på både bottenplan och övre plan.

Entréplan
Via den stilrena dörren från Snickar-Per kommer du in i lägenhetens hall.
I entrén till lägenheten ligger ett mörkt klinkergolv och här finns avhängningsmöjligheter.

Lägenhetens kök har öppen planlösning med vardagsrummet. Köket från Marbodal har vita skåpsluckor och vitvaror från Electrolux. Köket är utrustat med diskmaskin, inbyggd ugn, spishäll, fläkt och kyl/frys.

Vardagsrummet har 2-stavs ekparkettgolv från Kährs och här finns en skiljevägg, perfekt att sätta upp tv:n på samt läshörna.

Badrummet på detta plan är helkaklat och utrustat med wc, tvättmaskin (Electrolux), torktumlare (Electrolux) duschhörna med glasväggar samt badrumsmöbel (Svedbergs).

Övervåning
På övre planet finns tre sovrum. I alla rummen ligger enhetligt parkettgolv från Kährs.

Det stora sovrummet i norrläge har en rejäl klädkammare. Ett av de två andra sovrummen har garderob.

Badrummet är även på detta plan kaklat och utrustat med wc, tvättställ och duschhörna. I detta badrum finns även ett fönster för ljusinsläpp.

Till lägenheten finns även ett förråd.

Byggnad

Typ av byggnad: 2-plan
Byggnadsår: 2014
Fönster: Elitfönster
Uppvärmning: Luftvattenvärmepump i varje lägenhet (NIBE 750)
Ventilation: Frånlufts ventilationssystem
Övriga byggnader: Lägenheten har ett förråd.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 1 i Brf Fyllerydpark
Pris: 1 840 000 kr kr utgångspris
Avgift: 4387 kr/mån
Driftkostnad: 1230 kr/månad och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 930 kr
  • Vatten/avlopp: 300 kr

I avgiften ingår en parkeringsplats, förråd. Utöver månadsavgiften tillkommer 300 kr/månad för vatten/avlopp. Utöver månadsavgiften tillkommer även kostnaden för värme/hushållsel, nuvarande ägare har haft en månadskostnad på cirka 930 kr/månad. Försäkring tillkommer.

Bostaden är pantsatt , kontrollerad 2018-12-06 .

Uteplats

Altan i söderläge byggd 2018.

Parkering: I föreningen finns 5 styck parkeringsplatser och 5 styck carportar. Parkeringsplatserna är kostnadsfria, varje hushåll har rätt till en parkeringsplats. Carport kostar 350 kr/månad, separat kö.

Förening

Föreningsnamn: Brf Fyllerydpark
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 769628-2651
Allmänt om föreningen: I föreningen finns 10 stycken lägenheter, förråd, carportar (5 styck) och miljöhus som var färdigställda under 2015. Det finns även 5 parkeringsplatser i föreningen, samtliga med motorvärmare.

Föreningens ekonomi: Inga beslutade avgiftshöjningar.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Ej angiven
Gårdsplats: Föreningen har två städdagar om året och varje innehavare av bostadsrätt är ansvariga för gräsklippningen av föreningens ytor cirka 2 veckor om året.

Övrigt

TV: Bredband: Fiber via Wexnet. (Ingår ej i avgiften).
Bredband: Bredband: Fiber via Wexnet. (Ingår ej i avgiften).

Här får du närhet till natursköna områden vid Helgasjön och Toftasjön med bad och båtliv. Golfbanan finns runt knuten, likaså Fylleryds naturreservat med fina motionsspår. Skola och dagis på bekvämt avstånd. Nära till Norremark med mataffärer, butiker och gym. Cykelväg till Växjö centrum (6-7 km).

Planritningar & kartbilder

Fastighetskarta

Karta

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter.

Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen.

Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m.

Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.