Storgatan 82B

Växjö 1 495 000 kr Utgångspris

Smart planerad tvåa ICON i Länken

ICON Växjö erbjuder högkvalitativa bostäder och en enkel livsstil med ett generöst serviceutbud för de boende. I länken ryms bostäder mellan 1-2 rok i Växjös nya landmärke. Tvåan har en yteffektiv planering med stora fönsterytor och med fin utsikt från femte våningen. Lyxigt badrum. Attraktivt gym och spa inkluderat i serviceavgiften. En lägenhet att längta till.

Planlösning

Antal rum: 2 varav 1 sovrum
Boarea: 43 kvm.
Hiss: Ja

Våningsplan 4

Rumsbeskrivning: ICON Växjö erbjuder den enkla livsstilen i kvalitativa bostäder och ett stort serviceutbud som skapar möjlighet till sociala ytor för den som önskar. ICON’s södra och norra torn rymmer tillsammans ca 220 unika bostäder. I Länken finns ytterligare 52 bostäder.

Bostäderna ligger i Arenastaden på Väster i Växjö. Området Arenastaden är ett nav i Växjös expansion. Köpcentra, evenemang och idrottsutbud kompletteras med nya bostäder och arbetsplatser. Mitt i detta pulserande läge står ICON, Växjös nya a-läge.

I den så kallade Länken mellan norra och södra tornet ligger Brf ICON 3, med bostäder om 1-2 rok. Från Länken når du bekvämt de olika faciliteterna i byggnaderna.

I ICON erbjuds boenden och servicefunktioner i världsklass. Samtliga bostäder har komfortkyla som standard vilket är unikt för Växjö. Lägenheterna har utrustning av hög kvalitet såsom HTH kök, vitvaror från Siemens och eleganta badrum.

ART OF LIVING
Med ICON har vi tänkt annorlunda och utgått från människors behov, genom att värna om det privata hemmet och samtidigt skapa mötesplatser för en social livsstil. Toppmoderna bostäder tillsammans med ett rikt utbud av tjänster och faciliteter som normalt sett inte finns på en och samma plats skapar förutsättningar att bo bra och leva livet fullt ut.

Du väljer själv den service du vill ha. Dels genom faciliteter som exempelvis reception, café, skybar, restaurang, pool och takterrass och dels genom att erbjuda tjänster som skapar boende på en helt ny nivå, såsom städ- och rumservice.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljhus
Byggnadsår: 2018
Ventilation: Mekanisk till och frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Utförd: Ej utförd

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 1419 i Brf ICON Växjö 3
Pris: 1 495 000 kr kr Utgångspris
Avgift: 3000 kr/mån
Driftkostnad: 253 kr/månad

Enligt schablon

Bostaden är pantsatt , kontrollerad 2019-03-19 .

Uteplats

Parkering: Parkeringsmöjlighet finns i garage under huset, under Vida-arena samt utvändiga parkeringsplatser.

Förening

Föreningsnamn: Brf ICON Växjö 3
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 769635-3759
Allmänt om föreningen: Föreningens fastighet omfattar 59 lägenheter fördelade på 3 våningar. Lägenheterna på våning 3 tillhör ICONs hotellverksamhet. Föreningens fastighet är en sk. tredimensionell fastighet som omfattar de tre våningsplan där bostäderna är placerade.
Föreningens ekonomi: Inga kända avgiftsförändringar.
Parkering: De boende i ICON-byggnaden har tre typer av parkeringsmöjligheter - garage under ICON, under Vida-arena samt utvändiga parkeringsplatser.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Ej angiven

Övrigt

TV: Fiber
Bredband: Fiber
ICON lgh 1419 - 12 ICON lgh 1419 - 03 ICON lgh 1419 - 08 ICON lgh 1419 - 10 ICON lgh 1419 - 11 ICON lgh 1419 - 07 ICON lgh 1419 - 15 ICON lgh 1419 - 13 ICON lgh 1419 - 14 ICON lgh 1419 - 16 ICON lgh 1419 - 05 ICON lgh 1419 - 04 ICON lgh 1419 - 06 ICON lgh 1419 - 01 ICON lgh 1419 - 02 Gemensam innergård Skybar Reception Reception Spa med pool och bastu Gym

Planritningar & kartbilder

Planlösning bild

Karta

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter.

Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen.

Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m.

Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.