Storgatan 82D

Växjö 2 095 000 kr eller högstbjudande

Hörnlägenhet Trea ICON

AVGIFTSFRITT ÅRET UT, FÖRST TILL KVARN! 3 rok i ICON-byggnadens norra torn (4vån ). Vackert ljusinsläpp med utsikt över Växjö i två väderstreck. Hög takhöjd ca 3,30 m. Tillgång till generöst serviceutbud med bl.a. gym, innergård, spaavdelning och takterrass. Ta chansen att bli den första som flyttar in i denna nya bostad som är redo för inflyttning. (ingen månadsavgift hela 2019, serviceavgift betalas som vanligt)

Planlösning

Antal rum: 3 varav 2 sovrum
Boarea: 65 kvm.
Hiss: Ja

Våningsplan 4 av 9.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljhus
Byggnadsår: 2018
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 1308(1329) i Brf ICON Växjö 2
Pris: 2 095 000 kr kr eller högstbjudande
Avgift: 4492 kr/mån

Beräknad driftskostnad enligt schablon 379 kr/mån avseende hushållsel och vatten.

Uteplats

Parkering: I anslutning till ICON-byggnaden finns tre olika alternativ att hyra; garage under ICON, under Vida-arena och utvändiga parkeringsplatser.

Förening

Föreningsnamn: Brf ICON Växjö 2
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 769633-3546
Allmänt om föreningen: Föreningens fastighet omfattar 131 lägenheter fördelade på 8 våningar Föreningens fastighet är en sk. tredimensionell fastighet som omfattar de åtta våningsplan där bostäderna är placerade. De boende i ICON får genom serviceavgiften tillgång till flera utrymmen i byggnaden såsom reception, innergård, solterrass och gym. Möjlighet till andrahandsuthyrning finns.
Föreningens ekonomi: Inga kända avgiftsförändringar
Parkering: De boende i ICON-byggnaden har tre typer av parkeringsmöjligheter - garage under ICON, under Vida-arena samt utvändiga parkeringsplatser.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Ja

Övrigt

TV: Fiber
Bredband: Fiber
Planritning Fastighetskarta

Planritningar & kartbilder

Karta

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter.

Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen.

Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m.

Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.