Storgatan 82b

Växjö 9 200 000 kr Utgångspris

Unik Stadsvåning om 234 kvm

Nu finns möjligheten att förvärvärva en av Växjös mest unika våningar. Hela 234 kvm med låg avgift. Milsvid utsikt i tre vädersstreck från våning 15. Fantastiska sällskapytor och spa avdelning. Två separata sovrumsavdelningar med egna badrum. Juridiskperson kan köpa.

Våningen lämpar sig också bra för den som vill kombinera sitt boende med hemmakontor och representativ miljö. Spaavdelning med bastu med milsvid utsikt.

ICON ger möjlighet till en bekväm livsstil med ett generöst serviceutbud för de boende. På våning 19 öppnar i maj en restaurang med spektakulär utsikt och med en kock från restaurang med Michelin stjärna.

Attraktivt gym och spa inkluderat i serviceavgiften. En våning för dig som söker det lilla extra att längta till. Reception och garage (2 reserverade p-platser i bästa läge i garaget). Låg avgift.

Planlösning

Antal rum: 7 varav 4 sovrum
Boarea: 234 kvm.
Hiss: Ja

Våningsplan 15.

Rumsbeskrivning: Våning med känsla av den stora världen

Du möts av en spännande och modern planlösning med smart rumsindelning. Våningen ligger på plan 15 med milsvid utsikt över centrum, skog och sjöar i tre väderstreck. Stora sällskapytor med bar, matsalsdel, kök med köksö och ytterliggare två rum med skjutbara glaspartier (gör att ljuset flöder fritt från tre väderstreck). Det mittersta rummet (loggia) har ett stort vikbart fönsterparti. Flexibel användning, planlösningen fungerar både för familjen såväl som den som söker mötes/representationsytor.

Modernt och exklusivt platsbyggt kök från HTH med Siemens kyl-/frys, ugn, micro och diskmaskin. Spishällen är en Bora Basic med bänkfläkt, downdraft-lösning. Köket ligger i öppen anslutning till våningens sällskapsdel. Här finns också en bar med bardisk i ek, vinkyl av märket Avintage, inbyggd Siemens diskmaskin och ett mindre kylskåp.

Våningen har två separata sovrumsavdelningar som ger möjlighet att avgränsa privat och offentlig sfär. Masterbedroom erbjuder eget helkaklat badrum, stor klädkammarhörna och angränsande rum (perfekt som walk-in-closet/kontor). I den andra delen av våningen ligger två sovrum och ett stort helkaklat badrum/tvätt.

I det större badrummet finns utöver badkar, vägghängd wc, handdukstork och dubbelt tvättställ med tillhörande kommod även en tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare från Siemens samt torkskåp.

Spektakulär relax/spa avdelning. Här finns den exklusiva bastun med milsvid utsikt. Mellanrum med vinkyl och lyxig duschhörna. Separat exklusivt wc (självspolande).

Modern och praktisk lösning för ljussättning. Spotlights i hela våningen styr du lätt genom belysningsstyrning via system Plejd (väggmonterad iPad ingår).

Två dedikerade p-platser i bästa läge (når du lätt med hissen ner till garaget).

Med hissen når du det fullt utrustade gymmet med exklusiv spa avdelning.

Arenastaden är ett nav i Växjös expansion. Köpcentra, evenemang och idrottsutbud kompletteras med nya bostäder och arbetsplatser. Mitt i detta pulserande läge står ICON, ett 67 meter högt landmärke, nära natur (Bokhultets natur reservat), gamla centrum och Grand Samarkand.

I södra tornet ligger ICONs större bostäder. Södra tornet har bostäder mellan våningsplan 6 till 15, och är det högsta av de två tornen. Från södra tornet tar man enkelt hissen ner till foajén eller upp till skybaren och takterrassen.

Du väljer själv den service du vill ha. Dels genom faciliteter som exempelvis reception, café, skybar, restaurang, pool och takterrass. Och dels genom att erbjuda tjänster som skapar boende på en helt ny nivå, såsom städ- och roomservice.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljhus
Byggnadsår: 2018
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk till och frånluft med värmeåtervinning
Övriga byggnader: I byggnaden finns reception, café, skybar, restaurang, pool och takterrass.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 24:03 i Brf ICON Växjö 1
Pris: 9 200 000 kr kr Utgångspris
Avgift: 4643 kr/mån

Uteplats

Parkering: Parkeringsmöjlighet finns i garage under huset, under Vida-arena samt utvändiga parkeringsplatser.

Förening

Föreningsnamn: Brf ICON Växjö 1
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Ej angiven

Övrigt

TV: Fiber
Bredband: Fiber
Entrén Kapprum, rikligt med gardedrober Spa/relax avdelning Spa/relax avdelning Spa/relax avdelning Spa/relax avdelning Bad/tvätt Bad/tvätt Badrum  (master bedroom) Planlösning

Planritningar & kartbilder

Terrängkarta

Karta

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter.

Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen.

Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m.

Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.