Brf Tallgläntan

Växjö 980 000 kr Fast pris från 980 000 kr

Bostadsrättsföreningen Tallgläntan

På Torparängen, alldeles intill Södra Bergundasjön i Växjö påbörjar vi nu resan med Furutå Gavlar. Ett helt nytt bostadsområde som kommer bestå av trähus i flera olika höjder som skapar trivsamma gårdar och rum av olika karaktär. Något som också skapar vackra vyer mot sjön, mysiga promenadstråk och möjligheter till gemenskap i området genom exempelvis grillplatser och områden för odling. Det ska också byggas en brygga vid sjön som blir en trevlig mötesplats för boende i området. I bostadsrättsföreningen Tallgläntan bor du bland talltopparna, med fantastisk natur runt knuten, i ett hus byggt i trä. Husen byggs också med Miljöbyggnad Silver, en miljöcertifiering för hållbara byggnader - vilket innebär att vi fortsätter Växjös vision om Europas grönaste stad.

Planlösning

Antal rum: 1
Boarea: 28 kvm.
Hiss: Ja

Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Lägenheterna inreds med material och produkter från välkända leverantörer där kvalitet och hållbarhet är lika viktigt för tillverkarna som för oss. Svanenmärkta golv och kök, lågenergiklassade vitvaror samt klinkers och kakel tillhör vår standard. Du kan själv
vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material.

Rum:
Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

Kök:
Vit modern köksinredning från Marbodal med släta luckor. Frostfri frys, induktionshäll, ugn med varmluft och inbyggd mikrovågsugn.

Bad & WC:
Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp.

Klädvård:
Tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin i badrummet. De flesta lägenheterna har även bänkskiva och överskåp här.

Övrigt /Allmänt:
Energieffektiv ventilation med återvinning via ett FTX-aggregat som drivs av hushållsel finns i varje lägenhet. Uppvärmning sker via fjärrvärme. Värme, kall- och varmvatten ingår i årsavgiften. Fastigheten är ansluten till fiber via Wexnet - ett öppet fibernätverk där du kan välja fritt mellan ett antal tjänsteleverantörer. Varje bostadsrättshavare tecknar själv ett eget abonnemang. Bostadsrättshavarna har också egna abonnemang gällande hushållsel.
Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljhus
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: FTX-aggregat i respektive lägenhet
Övriga byggnader: Det finns cykelförråd och förråd.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: B1003 i Brf Tallgläntan, Torparängen
Pris: 980 000 kr kr Fast pris från 980 000 kr
Avgift: 2100 kr/mån (värme & vatten ingår i avgiften)

Uteplats

Uteplats om ca 7 m²

Parkering: Parkeringsgarage I källarplan under husen ligger det gemensamma parkeringsgaraget med 19-20 parkeringar. Här finns också lägenhetsförråd och ett 40-tal cykelparkeringar. Avgift för eventuell hyra av parkeringsplats i garaget tillkommer med 650 kr/mån.

Förening

Föreningsnamn: Brf Tallgläntan, Torparängen
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Ej angiven

Övrigt

TV: Anslutning till Wexnets fiberkabel, där respektive lägenhetsinnehavare själv väljer operatör.
Bredband: Anslutning till Wexnets fiberkabel, där respektive lägenhetsinnehavare själv väljer operatör.

Derome Mark & Bostad är med hela vägen från första spadtaget till inflyttning i ert nya hem, vilket gör att du som kund kan känna dig trygg. Dessutom har alla projekt en byggfelsförsäkring som gäller från slutbesiktningen och 10 år framåt samt flera andra garantier och försäkringar. Fråga mäklaren eller läs mer på www.deromemarkbostad.se så får du veta mer om hur det går till att köpa bostad av Derome.

Planritningar & kartbilder

Terrängkarta

Karta

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter.

Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen.

Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m.

Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.