Storgatan 82D

Växjö 1 995 000 kr eller högstbjudande

Stor tvåa ICON Norra tornet

Den yteffektiva och ljusa tvåan på våning 8 har stora fönsterytor i sovrummet med fantastisk utsikt. Vitpigmenterat ekgolv och kök från HTH med Siemens vitvaror. Stort badrum med plats för tvättmaskin. Tillgång till gym & spa och servicefunktioner.

ICON ger möjlighet till en bekväm livsstil med ett generöst serviceutbud för de boende. På våning 19 öppnar i maj en restaurang med spektakulär utsikt och med en kock från restaurang med Michelin stjärna.

Attraktivt gym och spa inkluderat i serviceavgiften. En lägenhet för dig som söker det lilla extra att längta till. Reception och garage.

Planlösning

Antal rum: 2 varav 1-2 sovrum
Boarea: 60 kvm.
Hiss: Ja

Våningsplan 8

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljhus
Byggnadsår: 2018
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Övriga byggnader: I byggnaden finns reception, café, skybar, restaurang, pool, frisörsalong och takterrass.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 1716 i Brf ICON Växjö 2
Pris: 1 995 000 kr kr eller högstbjudande
Avgift: 4147 kr/mån

Uteplats

Parkering: De boende i ICON-byggnaden har tre typer av parkeringsmöjligheter - garage under ICON, under Vida-arena samt utvändiga parkeringsplatser.

Förening

Föreningsnamn: Brf ICON Växjö 2
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 769633-3546
Allmänt om föreningen: Föreningens fastighet omfattar 131 lägenheter fördelade på 8 våningar Föreningens fastighet är en sk. tredimensionell fastighet som omfattar de åtta våningsplan där bostäderna är placerade. De boende i ICON får genom serviceavgiften tillgång till flera utrymmen i byggnaden såsom reception, innergård, solterrass och gym. Möjlighet till andrahandsuthyrning finns.
Föreningens ekonomi: Inga kända avgiftsförändringar
Parkering: De boende i ICON-byggnaden har tre typer av parkeringsmöjligheter - garage under ICON, under Vida-arena samt utvändiga parkeringsplatser.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Ja

Övrigt

TV: Fiber
Bredband: Fiber
Fastighetskarta

Planritningar & kartbilder

Karta

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter.

Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen.

Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m.

Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.