Ekesåsvägen 33

Växjö 2 000 000 kr

Nybyggt parhus med mycket ljusinsläpp

Inflyttningsklart parhus i två plan med mycket ljusinsläpp. Välplanerat med umgängesdel på nedre plan och tre sovrum på övre plan. Ett badrum på varje plan. Bra med förvaringsmöjligheter i klädkammare och inre och yttre förråd. Härlig baksida mot allmänning. Bo i trivsamt och barnvänligt område nära sjö och natur.

Planlösning

Antal rum: 4 varav 3 sovrum
Boarea: 108 kvm.
Hiss: Nej

Våningsplan 1 + 2 av 2.

Välkommen in i detta nyproducerade radhus med ljusa färgval och inredning. Entré med klinkergolv och plats för avhängning av kläder samt en garderob. Från entrén kommer man in i det rymliga köket med ekparkett och stora fönster . Vita, släta luckor, rostfria vitvaror, vitt kakel och bänkskiva i ekmönstrad laminat. Fönster ovanför diskhon ger extra ljusinsläpp. I passagen mellan kök och vardagsrum nås badrummet med grå klinker och vitt kakel. WC, kommod, duschväggar, tvättmaskin och förberett för torktumlare. Härligt vardagsrum med ekparkett och plats för både soffgrupp och matbord. Utgång till uteplats förberedd för trätrall. Trädgård med häck och utsikt mot allmänning med lekyta. Vattenburen golvvärme på undervåningen.

Under trappan upp till övervåningen finns ett bra förråd. Trappa i ek med belysning och fönster för extra ljusinsläpp. Övervåning med ekparkett och tre sovrum, varav ett lite större med ingång till rymlig klädkammare. Badrum med våtrumsmatta, vitt kakel, kommod, WC och dusch.

Byggnad

Typ av byggnad: 2-plan
Byggnadsår: 2017
Uppvärmning: Värmepump
Ventilation: Mekanisk frånluft
Övriga byggnader: Rymligt förråd vid entrén.

Energideklaration

Utförd: Ej utförd

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 13RG i Brf BoKlok Långarör
Pris: 2 000 000 kr kr
Avgift: 4950 kr/mån

Huset är utrustat med solceller på taket. Miljösmart och bra för plånboken. Uppskattad driftskostnad är ca 1000 kr/mån. Prel avg för vatten dras månadsvis, för närvarande 375 kr.

Bostaden är pantsatt .

Uteplats

Plattsatt uteplats vid entrén. Förberett för trätrall på baksidan. Härligt läge med eftermiddagssol och utsikt mot allmänning.

Parkering: 1 parkeringsplats, ingår i månadsavgiften/hyran. På området finns flera gästparkeringar.

Förening

Föreningsnamn: Brf BoKlok Långarör
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 769631-5402
Allmänt om föreningen: Fastigheten Blomstergården 1 i Växjö innehåller 2 parhus, 16 radhus, 9 kedjehus med förråd.
Antal lägenheter: 29

Övrigt

Bredband: Internet och TV - fiber via Wexnet.

Strax utanför Växjö hittar du natursköna och sjönära Långarör. Här bor du lugnt och skönt med närhet till service, livsmedelsaffärer och restauranger vid Norremark ca 4 km bort. Skola och förskola finns i Sandsbro ca 2 km bort.

Fastighetskarta Fastighetskarta

Planritningar & kartbilder

Planlösning

Karta

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter.

Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen.

Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m.

Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.