Storgatan 82B

Smart planerad etta i ICON i Länken med diskmaskin och utan insyn.

Visa på karta

Utgångspris: 1 150 000 kr

ICON Växjö erbjuder högkvalitativa bostäder och en enkel livsstil med ett generöst serviceutbud för de boende. Smart planerad etta på fjärde våningen.

Bostadsrättslägenhet
1 150 000 kr
2018
30 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Ansvarig mäklare

Hanna Jönsson

070-759 98 04

0470-73 90 93

Hanna@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Ingen insyn och stabil förening! CON Växjö erbjuder högkvalitativa bostäder och en enkel livsstil med ett generöst serviceutbud för de boende. I länken ryms bostäder mellan 1-2 rok i Växjös landmärke. Ettan har en yteffektiv planering med stora fönsterytor och ingen insyn från fjärde våningen. Lyxigt badrum och diskmaskin. Attraktivt gym och spa inkluderat i serviceavgiften. En lägenhet att längta till.

Rumsbeskrivning: ICON Växjö erbjuder den enkla livsstilen i kvalitativa bostäder och ett stort serviceutbud som skapar möjlighet till sociala ytor för den som önskar. ICON’s södra och norra torn rymmer tillsammans ca 220 unika bostäder. I Länken finns ytterligare 52 bostäder.

Bostäderna ligger i Arenastaden på Väster i Växjö. Området Arenastaden är ett nav i Växjös expansion. Köpcentra, evenemang och idrottsutbud kompletteras med nya bostäder och arbetsplatser. Mitt i detta pulserande läge står ICON, Växjös nya a-läge.

I den så kallade Länken mellan norra och södra tornet ligger Brf ICON 3, med bostäder om 1-2 rok. Från Länken når du bekvämt de olika faciliteterna i byggnaderna.

I ICON erbjuds boenden och servicefunktioner i världsklass. Samtliga bostäder har komfortkyla som standard vilket är unikt för Växjö. Lägenheterna har utrustning av hög kvalitet såsom HTH kök, vitvaror från Siemens och eleganta badrum.

ART OF LIVING
Med ICON har vi tänkt annorlunda och utgått från människors behov, genom att värna om det privata hemmet och samtidigt skapa mötesplatser för en social livsstil. Toppmoderna bostäder tillsammans med ett rikt utbud av tjänster och faciliteter som normalt sett inte finns på en och samma plats skapar förutsättningar att bo bra och leva livet fullt ut.

Du väljer själv den service du vill ha. Dels genom faciliteter som exempelvis reception, café, skybar, restaurang, pool, pingisbord och takterrass och dels genom att erbjuda tjänster som skapar boende på en helt ny nivå, såsom städ- och rumservice.

Fakta

Adress

Storgatan 82B
352 46
Växjö
Väster

Allmänt om området

Storlek

1
30 m2

Ekonomi

2 159 kr
I avgiften ingår värme och komfortkyla. Serviceavgift 319 kr/mån tillkommer (obligatorisk) för Gym och SPA.

Nettoskuldsättning

1.39 %

Taxering

Driftskostnader

(för bostadsrätt månadskostnad, annars årskostnad)

100 kr
90 kr
443 kr
Snittförbrukning

Energideklaration

Utförd
2020-06-26

Byggnad

1312
1312
Bostadsrätt

Byggnadssätt

Flerfamiljhus
2018
Mekanisk till och frånluft med värmeåtervinning

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Parkeringsmöjlighet finns i garage under huset, under Vida-arena samt utvändiga parkeringsplatser.

Tomt

Servitut

Förening

Brf ICON Växjö 3
Bostadsrättsförening
769635-3759
Ej angiven
1 312
Köpare
Föreningens fastighet omfattar 59 lägenheter fördelade på 3 våningar. Föreningens fastighet är en sk. tredimensionell fastighet som omfattar de tre våningsplan där bostäderna är placerade.
De boende i ICON-byggnaden har tre typer av parkeringsmöjligheter - garage under ICON, under Vida-arena samt utvändiga parkeringsplatser.

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Fiber
Fiber

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Storgatan 82B

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring