Tunnlandsvägen 10

Radhus i populära Bredvik

Visa på karta

Utgångspris: Kontakta mäklare

Välkommen till Bredvik och det här radhuset om 115 kvm med öppen planlösning. Här hittar vi 3 sovrum, trädäck i söderläge samt dubbla badrum

Bostadsrättslägenhet
Kontakta mäklare
115 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Extra kontakt

Hanna Jönsson

070-759 98 04

0470-73 90 93

Hanna@a-maklare.se

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Bostaden på 115 kvm är fördelad i 2 plan. Den öppna planlösningen binder samman kök och
vardagsrum som bjuder in till umgänge med familj och vänner. WC/tvättstuga ligger smart
beläget i anslutning till entrén. På övervåningen finns tre sovrum, allrum och ett rymligt
badrum med både badkar och dusch. Lägenheten har ett rymligt trädäck i söderläge med tomt i anslutning.

Vi välkomnas av en prydlig, stenlagd entré omgärdad av ett staket bestående av liggande ribbor. När vi kommer in i lägenheten möts vi av en ljus och välplanerad entré med plats för goda avhängningsmöjligheter. Golvet består av en ekparkett som fortsätter genomgående i hela lägenheten. Fortsätter vi in har vi en generöst tilltagen klädkammare till vänster. Därefter öppnar lägenheten upp sig med kök till höger och ett trivsamt och inbjudande sällskapsrum rakt fram där det finns plats för både soffgrupp och matsalsgrupp. Allt i en öppen planlösning med stora lågt sittande fönster som låter ljuset flöda fritt. I anslutning till vardagsrummet finns en utgång till den rymliga och trevliga uteplatsen i söderläge. Här kan man äta både frukost och middag i soligt, härligt läge.
Köket är praktiskt och lättarbetat med släta vita skåpluckor, vitt kakel och gråa arbetsytor förutom vid diskhon där det är rostfritt. Vita vitvaror bestående av hel kyl och frys, diskmaskin och ugn (Electrolux), spishäll samt mikrovågsugn.

Direkt till höger om entrén har vi ett av lägenhetens två badrum. Inredningen består av en mörkgrå våtrumsmatta, ljusa väggar, dusch, WC och vit kommod med släta luckor. Badrummet fungerar även som tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare (Electrolux) samt arbetsbänk med som löper längs med ena väggen. Ett stort fönster tillser att det både finns ljus och frisk luft i överflöd.
En ektrappa tar oss upp till övervåningen. Här finns ytterligare ett sällskapsrum som lämpar sig väl som TV-rum med plats för både soffa och fåtöljer. På övervåningen finner vi även tre sovrum varav det största har plats för dubbelsäng. I anslutning till sovrummet har ett helkaklat badrum med grått golv och vita väggar. Badrummet är utrustat med både dusch och badkar, WC, handduksvärmare samt stilren vit kommod med handfat.

Fakta

Adress

Tunnlandsvägen 10
352 58
Växjö
Bredvik

Allmänt om området

Natursköna Bredvik ligger fördelaktigt nära Pär lagerkvists skola, fotbollsplaner, Samarkand och i11.

Storlek

5
3
115 m2

Ekonomi

4 893 kr
Inkl parkering, sophantering samt bostadsrättstillägg

Nettoskuldsättning

5.55 %

Taxering

Driftskostnader

(för bostadsrätt månadskostnad, annars årskostnad)

650 kr
400 kr
372 kr
1 422 kr
Kostnad för försäkring tillkommer. Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

Energideklaration

Byggnad

105
Bostadsrätt
Förråd Isolerad träregelstomme och skruvade OSB skivor som ytskikt, grund av
betongplatta och tak av sedum.

Byggnadssätt

2-plans radhus
Aluminiumbeklädda träfönster
Fjärrvärme, Solcellsanläggning producerar 25 000 kWh ett normalår
FTX-ventilation med återvinning

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Rymligt trädäck i söderläge
På parkeringsplatsen finns en parkeringsplats till varje lägenhet samt två handicapsparkeringar. Utöver det här finns fyra platser extra som hyrs ut till de boende. Här finns även tolv laddstolpar till elbilar samt cykelverkstad och cykelparkering.

Tomt

Servitut

Förening

BRF Blomstergången
Bostadsrättsförening
769636-4087
Ej angiven
BRF Blomstergången består av 18 moderna radhus för dig som önskar bo bekvämt och klimatsmart. Bredvik ligger naturnära utmed Norra Bergundasjöns västra strand med närhet till Växjö city och handelsområdet Samarkand och I11 området. Här finns också nybyggda Pär Lagerkvists skola med tillhörande förskola.
På parkeringsplatsen finns en parkeringsplats till varje lägenhet samt fyra handikapplatser. Här finns även fyra laddstolpar till elbilar samt cykelverkstad och cykelparkering.

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

TV och internet via fiber, Wexnet. Fast avgift till Wexnet är f.n. 150 kr/mån. Bostadsrättsinnehavaren väljer och bekostar valfri internet/TV- leverantör.

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Tunnlandsvägen 10

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring