Lagmansvägen 65P

Kvalité med överlägset läge vid Växjösjön

Visa på karta

Utgångspris: 4 995 000 kr

Vi presenterar nu stolt Lagmansvägen 65P, här bor du med hög standard och utsikt över Växjösjön. Tillhörande garage och inglasat uterum mot väster.

Bostadsrättslägenhet
4 995 000 kr
2017
86.5 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Extra kontakt

Hanna Jönsson

070-759 98 04

0470-73 90 93

Hanna@a-maklare.se

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Nu saluförs Lagmansvägen 65P i Brf Strandsnäckan 8, en lägenhet med en privat sfär och högsta kvalité. Bostaden är oerhört välplanerad och disponerad över tre rum och kök samt wc. Tilltagen inglasad terrass i sydvästläge med skjutglaspartier som blickar ut mot Växjösjön. Bostaden genomsyras av hög kvalité och är noggrant planerad. Genomgående i lägenheten finns golvvärme.

-Inglasad terrass mot Växjösjön
-Välplanerad
-Tilltagen takhöjd
-Genomgående golvvärme
-Centralt
-Garageplats på källarplan
-Pool och spa

Varmt välkomna att kontakta mig för vidare information.
David Palmberg, 0470 73 90 95 alt, David@a-maklare.se

Vi välkomnas in och får direkt en känsla av lägenhetens härliga ljusbetingelser. I anslutning till entrén finns avhängningsmöjligheter i form av garderober. Väggar och tak går i vitt och på golvet ligger en återkommande enstavsparkett från Kährs.

Lägenhetens vardagsrum har ett härligt ljus från de stora glaspartierna i två väderstreck. Här finns möjligheter till soffgrupp samt kompletterande fåtöljer. Från vardagsrummet når vi även lägenhetens hjärta, den inglasade terrassen i sydvästläge. Genom skjutglaspartierna vandrar vi ut och förtrollas av en ljuvlig utsikt över Växjösjön. Storleken ger möjlighet för ett flersitsigt matbord samt extra möblemang.

Köket från HTH har goda förvaringslösningar samt arbetsytor genom skåpsluckor och en köksö. Här finns vita skåpsluckor, en bänkskiva i ek samt en ljus kakelsättning som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, mikro, ugn samt integrerad diskmaskin.

Badrummet har en bra rymd med goda förvaringsmöjligheter. Här finns takdusch med glasdörrar, handfat med rymlig kommod, spotlights, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande arbetsyta samt överskåp. Ett ljust kakel och ett grått klinker pryder badrummet.

Lägenhetens master bedroom har gott om plats för en full-size säng. Sovrummet har väl tilltagen förvaring genom både fyra garderober och en walk-in closet. Det finns ytterligare ett sovrum som passar lika bra att inreda som kontor.

Fakta

Adress

Lagmansvägen 65P
352 34
Växjö
Kampen

Allmänt om området

Härliga promenadstråk kring Växjösjön och Trummen. Närhet till stadspulsen och Växjös utbud av restauranger och caféer samt handelsområden med mataffärer. Tätt intill finner vi också förskola och grundskola. I dess respektive säsong går det att åka skridsko alternativt bada i Växjösjön, precis utanför bostaden.

Storlek

3
2
86.5 m2

Ekonomi

5 510 kr
inklusive uppvärmning.

Nettoskuldsättning

Beräkning utgår det andelstal gällande avgift inte finns. Fråga mäklaren gällande nyckeltalet.
2.11 %

Taxering

Driftskostnader

(för bostadsrätt månadskostnad, annars årskostnad)

240 kr
160 kr
1 100 kr
Preliminär debitering om 400 kr i månaden som avser varmvatten och hushållsel. Individuell avläsning sker två gånger/år. Driftskostnaderna är personliga och bör endast ses som en uppskattning. Kostnad för försäkring tillkommer.

Energideklaration

Utförd
2020-06-15
E

Byggnad

D1-0903
Bostadsrätt

Byggnadssätt

Flerbostadshus
2017
3-glasfönster isoler
Fjärrvärme - genomgående golvvärme
Mekanisk till- och frånluft med återvinning (FTX)

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Terrass i sydväst med kvällssol och utsikt över Växjösjön.
Garageplats med nr 39 på källarvåning tillhör bostaden. Kostnad 700 kr/mån. Tillkopplad laddbox för laddning av elbil finns.

Tomt

Servitut

Förening

Brf Strandsnäckan 8
Bostadsrättsförening
769629-9804
Ej angiven
Strandsnäckan 8 består av tre huskroppar med tre till sexton lägenheter i respektive huskropp. Husen har två till fem våningar. (varav 27m2 är en övernattningslägenhet)
Parkeringsgarage med tillkopplad eluttag.

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Fiber
Fiber

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Lagmansvägen 65P

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring