Högövägen 46C

105 kvm i natursköna Bredvik

Visa på karta

Utgångspris: 2 595 000 kr

Välkommen till Bredvik till det här moderna bostadsrättsradhuset . Här bor du med hög standard samt flera bekvämligheter i hushållet.

Bostadsrättslägenhet
2 595 000 kr
2020/2021
105 kvm

3 oktober

16.30 - 17.30

Boka visning

Vänligen kontakta David Palmberg - 0470 73 90 95 alt David@a-maklare.se

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Karta

Beskrivning

Välkommen till Bredvik till det här moderna bostadsrättsradhuset med fint västerläge på baksidan. Här bor du med hög standard samt flera bekvämligheter i hushållet. Hela entréplan har behaglig golvvärme. Trädäck med tillhörande gräsyta hittar vi i västerläge. Bostaden rymmer två badrum och tre sovrum på övre plan i gedigen storlek. I västerläget finns sol- och vindstyrda markiser.

Kontakt: David Palmberg - 0470 73 90 95 alt, David@a-maklare.se

På framsidan finns en plattbelagd yta med en låg häck ut mot gatan. Du får en välkomnande entré med tak samt över- och sidoljus vid dörren. På baksidan får du en lättskött tomt, med trätrall på uteplatsen och skärmväggar och häckar som avskiljare mellan bostäderna. Genom västerläget får du njuta av mycket sol, framförallt på eftermiddagen.

Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter. På golvet ligger en grå klinker. Från hallen går trappan upp till övre planet och under trappan finns ett praktiskt förrådsutrymme. På bottenvåningen ligger också ett välplanerat kök från HTH och ett badrum med wc, dusch med välvda glasdörrar, kommod, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck. Hela bottenvåningen har behaglig golvvärme. Takhöjden på 2,50 meter gör att rummen känns luftiga och rymliga. Fönstersättningen, som gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden, bidrar också till ljus och rymd.

På övervåningen hittar vi tre sovrum. Masterbedroom har en otrolig rymd på ca 18 kvm. Längs hela kortsidan rymmer ett långt skjutgarderobsparti.

Lägenheten har en genomgående ekparkett, även trappans räcke matchar vackert i samma material.

Fakta

Adress

Högövägen 46C
352 58
Växjö
Bredvik

Storlek

4
3
105 m2

Ekonomi

5140 kr
inkl parkering

Taxering

Driftskostnader

900 kr
350 kr
200 kr
125 kr
1575 kr
Kostnad för Telia Triple Play (100/10) tillkommer med 203 kr/månad. Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

Energideklaration

Behövs ej

Byggnad

115
Bostadsrätt

Byggnadssätt

Bostadsrättsradhus
2020/2021
3-glasfönster
Fjärrvärme. Golvvärme i entréplanet och radiatorer på övre plan.
FTX. Fjärrstyrd via mobil

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

På framsidan finns en plattbelagd yta med en låg häck ut mot gatan. På baksidan möts du av en härlig uteplats med trädäck och en lättskött trädgård som ramas in av en låg häck.
Parkeringsplats på gemensam yta.

Tomt

Servitut

Förening

Brf Solängen
Bostadsrättsförening
769628-3022
Ej angiven
För naturälskaren är Bredvik ett riktigt paradis. Här bor du nära ett flertal grönområden och natursköna platser. Runt knuten ligger Norra Bergundasjön med sitt glittrande vatten. Strandremsan kommer inom kort att iordningställas med fina gångstråk, perfekt för en söndagspromenad med familjen eller en härlig löprunda efter jobbet. I närheten finns också en ridskola med en stor anläggning som erbjuder ridning för både vuxna och barn.

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Telia Triple Play (100/10)
Telia Triple Play (100/10)

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Högövägen 46C

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring