Apelvägen 5G

Välplanerat radhus i omtyckta Brf Guldbaggen i renoverat skick

Visa på karta

Utgångspris: 3 150 000 kr

Apelvägen ger dig allt av det bästa. En rymlig bostad med flexibel planlösning, stort trädäck med kvällssol och garage med laddstation.

Bostadsrättsradhus
3 150 000 kr
1960
97.5 kvm

31 maj

12.00 - 13.00

Boka visning

Vänligen kontakta David Palmberg - 0470 73 90 95 alt David@a-maklare.se

3 juni

17.30 - 18.30

Boka visning

Vänligen kontakta David Palmberg - 0470 73 90 95 alt David@a-maklare.se

Extra kontakt

Hanna Jönsson

070-759 98 04

0470-73 90 93

Hanna@a-maklare.se

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Karta

Beskrivning

Apelvägen ger dig allt av det bästa. En rymlig bostad med flexibel planlösning, stort trädäck med kvällssol i ett optimalt läge i förening. Här finns även ett garage med laddstation. Bostaden präglas av genomgående goda ljusbetingelser som skapar en njutbar tillvaro. HSB Brf Guldbaggen är en gedigen förening med god ekonomi som förvaltas väl. Här bor du tryggt till en låg månadsavgift.

Välkommen att kontakta David Palmberg
0470 73 90 95
David@a-maklare.se

Vi välkomnas in och får direkt en känsla av ljus och rymd från stora fönsterpartier. En smakfull klinker som fortsätts av en trestavs ekparkett pryder golven. I anslutning till entrén finns två garderober och en rymlig klädkammare för avhängning. Till höger hittar vi det första sovrummet som även funkar lysande att använda som kontor. Här hittar vi dubbla garderober.

Det helkaklade badrummet går i vita toner och har en bra storlek som rymmer takdusch med välvda glasdörrar, handfat med kommod, spegelskåp samt tvättmaskin.

En halvtrappa upp hittar vi lägenhetens hjärta, ett rymlig allrum som präglas av fantastiska ljusbetingelser från ett stort fönsterparti i västerläge. Här finns plats för större soffgrupper. Ena väggen kläds av en vacker träpanel.

Köket från IKEA har gott om arbetsytor och förvaring så det blir över. De vita luckorna matchas ihop tillsammans med ett grått stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd i rostfritt utförande, inbyggnadsugn och mikro samt induktionshäll. Arbetsytorna lyses upp av spotlights. I köket finns ett skafferi beläget under trappen. Från köket når vi ett rymligt trädäck som vetter mot väster. Här finns plats för diverse utemöblemang. Slappna av i kvällssolen eller grilla ihop middagen. Apelvägen ligger beläget fint i föreningen som bidrar till ett lugn med natursköna vibbar.

Det andra sovrummet har en bra storlek som möjliggör dubbelsäng. Här finns en smakfull tapet i lugna färger. Förvaring löser sig genom fyra garderober.

Fakta

Adress

Apelvägen 5G
352 43
Växjö
Norr

Allmänt om området

Norr har närhet till Fyllerydsskogen som är ett av Växjös mest populära natur- och rekreationsområden med promenadstråk, elljusspår och en 18-håls golfbana. Växjös gymnasieskolor ligger på Norr. Det finns skola F-6 samt högstadieskola. Det är också nära till handelsplatsen Norremark.

Storlek

3
2
97,5 m2

Ekonomi

4 957 kr
Inkl värme, vatten samt anslutningsavgift Wexnet

Nettoskuldsättning

102 394 kr
Beräkning gjort enligt senaste tillgängliga årsredovisning (2022)
2,5 %
2,5 %

Taxering

Driftskostnader

(för bostadsrätt månadskostnad, annars årskostnad)

665 kr
250 kr
915 kr
Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning utifrån sina förutsättningar.

Energideklaration

Utförd
2020-06-11
F

Byggnad

34
Bostadsrätt
Föreningen har en tvättstuga och en mindre möteslokal

Byggnadssätt

Bostadsrättsradhus
1960
3-glasfönster
Fjärrvärme
Mekanisk frånluft

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Stort trädäck i västerläge
Garage samt asfalterad uppfart

Tomt

Servitut

Förening

HSB Brf Guldbaggen i Växjö
Bostadsrättsförening
729500-1593
Ej angiven
1 313
Säljare
525
Föreningen består av 40 lägenheter om ursprungligen 5 rok. Byggnaderna färdigställdes 1959-60

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

2011 - Kök IKEA med IKEA vitvaror Whirlpool samt fristående Bosch kyl och frys.
2011 - Badrum, IKEA kommod, FM Mattson dusch
2021 - Nytt elskåp med automatsäkringar samt jordning av samtliga uttag.
2021 - Installation av elbilsladdare samt lastbalanserare
2021 - Installation nätverksuttag vardagsrum
2021 - Panelvägg vardagsrum
2021 - Tapetsering sovrum, hall, vardagsrum

Internet

Wexnet
Wexnet

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Apelvägen 5G

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring