Meteorvägen 31

Naturnära lägenhet på populära Östra Lugnet

Visa på karta

Utgångspris: 1 745 000 kr

Bostadsrättslägenhet
1 745 000 kr
2010
111 kvm

14 augusti

16.30 - 17.00

Boka visning

Vänligen kontakta David Palmberg - 0470 73 90 95 alt David@a-maklare.se

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Karta

Beskrivning

På populära Östra Lugnet finns denna välplanerade bostad bestående av 6 rum, varav 4 är sovrum fördelade på två våningar. Med tre av sovrummen på entréplanet och de generösa sällskapsytorna är detta det perfekta hemmet för familjen. Dessutom finns det en balkong och en uteplats med utsikt över det gemensamma poolområdet. Carport finns.

Hela bostaden går i ljusa toner med genomgående 3-stavs parkett. Det stilrena köket från Ballingslöv har vita skåp och en bänkskiva i ek. Köket är utrustat med kyl och -frys, diskmaskin samt ugnar. Allt i rostfritt utförande (ca 4 år gamla). Vardagsrummet har naturligt ljusinsläpp från två håll och en utgång till uteplatsen. Det generöst tilltagna badrummet är helkaklat och har dusch, toalett samt handfat med svart kommod. I badrummet finns också tvättmaskin och torktumlare, för förvaring hittar vi både överskåp samt underskåp med ovanliggande arbetsyta

Sovrummen på entréplanet består av ett större rum med plats för en dubbelsäng samt två mindre rum som passar perfekt som barnrum/kontor. Det större sovrummet har gott med förvaring genom skjutspegelgarderober.

När vi tar trappan upp till loftplanet kommer vi först till en stor, möblerbar hall som med fördel kan användas som TV-rum. Till höger om trappan bakom vackra dubbeldörrar har vi husets fjärde sovrum som rymmer både stor dubbelsäng och skrivbord.

När det är fint väder finns det möjlighet att flytta ut lunch och middag till den trevliga uteplatsen i sydväst där det finns plats för både matbord och loungemöbler.

Det finns många anledningar till att Östra Lugnet är så populärt. Närheten till förskolor och skolor är en av dessa. Närheten till Evedals badplats, vackra naturområden och det faktum att barnen aldrig har långt till kompisar är också starkt bidragande faktorer när man tar beslutet att bo här.

Fakta

Adress

Meteorvägen 31
352 64
Växjö
Östra Lugnet

Allmänt om området

Storlek

6
4
111 m2

Ekonomi

7 070 kr
Inkl sophämtning samt tillgång till pool

Nettoskuldsättning

908 000 kr
Beräkning gjord på senaste tillgängliga årsredovisning
5,75 %
5,738 %

Taxering

Driftskostnader

(för bostadsrätt månadskostnad, annars årskostnad)

682 kr
658 kr
193 kr
1 883 kr
Övrigt inkluderar kostnad för carport (170kr) samt Wexnet (180kr). Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning utifrån sina förutsättningar.

Energideklaration

Utförd
2020-09-04
C

Byggnad

81-1-8
Bostadsrätt
Tillhörande isolerat förråd (uppvärmt)

Byggnadssätt

Flerfamiljhus
2010
3-glasfönster
Fjärrvärme
FTX

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Balkong i sydvästläge och loftgång i öster
Tillhörande Carport - 170 kr

Tomt

Servitut

Förening

Brf Metis
Bostadsrättsförening
769620-6585
Ej angiven
Föreningen äger fastigheten Metis 7, Växjö. På fastigheten har uppförts tre flerbostadshus innehållande 24 stycken lägenheter med en sammanlagd boyta på 1 934 kvm.

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Wexnet
Wexnet

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Meteorvägen 31

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring