Anna Koskulls gata 6B

Ljus och välplanerad gavelfyra vid Trummens strand

Visa på karta

Utgångspris: 2 395 000 kr

Ljus och välplanerad gavelfyra i exklusivt sjöläge med två balkonger, vackra materialval och öppen planlösning med genomgående ljus.

Bostadsrättslägenhet
2 395 000 kr
2021
87.7 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Extra kontakt

Hanna Jönsson

070-759 98 04

0470-73 90 93

Hanna@a-maklare.se

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Karta

Beskrivning

Ljus och välplanerad gavelfyra i exklusivt sjöläge med två balkonger, vackra materialval och öppen planlösning med genomgående ljus. På Anna Koskulls gata 6B bor du intill sjön Trummen med närhet till universitetsområdet och tio minuters cykeltur in till stan längs med Växjösjön.

Vi kommer in i en klinkerbelagd hall med vita väggar. Vita, inbyggda garderober hjälper till att hålla ordning på alla ytterkläder och skor. Rakt fram har vi kök och vardagsrum i öppen planlösning och till höger ett av lägenhetens tre sovrum. Sovrummet har en garderob och plats för en enkelsäng och skrivbord. Två fönster som upptar större delen av ena väggen gör att rummet upplevs som ljust och luftigt.
Till vänster har vi badrummets om är inrett med vitt kakel, grå klinker och golvvärme. Här finns takdusch med glasdörrar, WC, vitt handfat och vit kommod med två lådor samt spegel med inbyggd belysning. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare placerat under en praktisk bänk och överskåp.

När vi fortsätter in mot kök och vardagsrum övergår klinkergolvet i slitstarka och vackra ekplanksgolv i härdat trä som återfinns i hela lägenheten utom i badrummet. Ljuset flödar genom lägenheten från balkong och kök i norr till balkong och sällskapsrum i söder, från svalkande skugga till värmande sol.

Köket från Ballingslöv går i en ljus, varmgrå nyans på de släta luckorna och vitt kakel ovanför den ljusa bänkytan i laminat. Vid de dubbla diskhoarna finns ett lågt, liggande fönster som ger extra dagsljus.
Kökets naturliga plats för matbordet är vid de stora fönsterpartierna med utgång till balkongen. Det blir lätt att flytta ut middagen om man känner för det. Kökets vitvaror från Electrolux är i rostfritt utförande och består av inbyggd ugn och mikrovågsugn, kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt spisfläkt i överskåp.

När middagen är klar är det bara att tassa över ekplankorna till sällskapsrummet som ligger trivsamt placerat vid lägenhetens andra balkongen. Här finns gott om plats för en soffgrupp och den stora balkongen ger ännu mer plats för avkoppling när vädret tillåter. De stora fönsterpartierna ut mot balkongen har, liksom resten av lägenhetens fönster, djupa fönsterbänkar i sten.

Fortsätter vi rakt igenom sällskapsrummet kommer vi till ett litet genomfartsrum med plats för skrivbord. Innanför genomfartsrummet finner vi ytterligare ett av de tre sovrummen. Fönster i två väderstreck gör det här till ett ljust och trivsamt rum som även lämpar sig väl som exempelvis kontor om man jobbar hemifrån. Utanför sovrummet finner vi även den helkaklade gästtoaletten med vitt kakel och grå klinker. Här finns en vit kommod, WC samt spegel med inbyggd belysning.

I anslutning till sällskapsrummet ligger det största sovrummet. Fyra vita, inbyggda garderober smälter in med resten av rummet. Även här gör två stora fönster att rummet upplevs som ljust och luftigt. Det här sovrummet har plats för en dubbelsäng och byrå om man så vill.

Fakta

Adress

Anna Koskulls gata 6B
352 22
Växjö
Trummens Strand/Teleborg

Allmänt om området

Runt härliga Trummen leder en slinga att gå, jogga eller cykla på. Rundan kan utökas med en tur runt Växjösjön eller en avstickare till Teleborgs slott och naturreservat med vacker natur. Alldeles i närheten ligger också gym, ridhus, tennishall, flera stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, apotek mm. En 10 minuters cykeltur längs med Växjösjön tar dig in till stan.

Storlek

4
3
87.7 m2

Ekonomi

5 615 kr
Inkl. värme och renhållning. Exkl. vatten och el.

Nettoskuldsättning

1 065 837 kr
Beräkning gjort enligt senaste tillgängliga årsredovisning (2023)
2.4913 %

Taxering

Driftskostnader

(för bostadsrätt månadskostnad, annars årskostnad)

735 kr
Varje månad betalas en preliminär driftkostnad om 585 kr gällande el och vatten. Det tillkommer också en kostnad gällande Wexnet om 150 kr.

Avstämning görs sedan mot verkligen förbrukning var tredje månad.

Energideklaration

Ej utförd

Byggnad

B1103
Bostadsrätt
Övernattningslägenhet (trummenvägen 28) 350 kr/natt.
Tillhörande förråd i anslutning till lägenheten

Byggnadssätt

Flerfamiljehus
2021
3-glasfönster
Fjärrvärme

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Garageplats (900kr)

Tomt

Servitut

Förening

Brf Agronomen 1
Bostadsrättsförening
769637-9739
Ej angiven
Föreningen omfattar adresserna Anna Koskulls gata 6A, B och C. Brf Agronomen 1 med fint läge vid sjön Trummen natur- och samtidigt stadsnära.
I föreningen finns 64 lägenheter som var klara för inflyttning juni 2021. Lägenheterna är fördelade enligt följande, 27 st. 1 rum och kök, 11 st. 2 rum och kök, 19 st. 3 rum och kök och 7 st. 4 rum och kök, total boyta om 3 520 m².

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Anna Koskulls gata 6B

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring