Norrtullsgatan 4

Trivsam och välplanerad 2:a

Visa på karta

Utgångspris: 2 195 000 kr

Trivsam och välplanerad 2:a fem minuters promenad från Stortorget och Växjös restauranger och butiker.

Bostadsrättslägenhet
2 195 000 kr
2019
74 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Extra kontakt

Hanna Jönsson

070-759 98 04

0470-73 90 93

Hanna@a-maklare.se

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Karta

Beskrivning

Välkommen till den här centralt belägna 2:an fem minuters promenad från Stortorget och Växjös restauranger och butiker. Det fantastiska ljusinsläppet och genomgående ljusa färgvalen ger energi och trivsel. Stor balkong i lugnt söderläge överblickandes den trivsamma innergården.

Vi välkomnas in i en ljus hall med vita väggar och mörkgrått klinkergolv som längre in övergår i vitkalkad ekparkett. Till höger om hallen har vi köket och rakt fram har vi sällskapsrummet.
Köket är välplanerat och lättarbetat med bra arbetsytor och generöst med förvaring. Tidlös stil med vita, släta köksluckor, stänkskydd i form av stora, ljusgråa, kakelplattor och svarta bänkskivor. Köket är utrustat med spishäll, spisfläkt, ugn, mikrovågsugn samt kyl och frys i fullhöjd. I anslutning till köket finns en trevlig och trivsam matplats med stora fönsterpartier i tre väderstreck.
Sällskapsrum och kök är i öppen planlösning. Liksom vid matplatsen finns här ett stort fönsterparti som ger ett härligt flöde av ljus. I sällskapsrummet får man plats med stor soffa och fåtöljer.
Till vänster om hallen har vi först ett helkaklat badrum med gråa klinkerplattor och grått kakel i samma nyans. Intrycket är lyxigt och harmoniskt. Badrummet är utrustat med dusch, WC, vit kommod med handfat samt en spegel med inbyggd belysning. I badrummet finns även en separat del med tvättmaskin/torktumlare, vägghängda skåp och arbetsbänk som gör det lätt att ta hand om tvätten.
Fortsätter vi längre in i lägenheten kommer vi till det generöst tilltagna sovrummet med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. I anslutning till sovrummet finns en utgång till den stora balkongen i lugnt söderläge överblickandes den trivsamma innergården. Direkt utanför sovrummet finns praktisk förvaring i form av två stora garderober samt en liten klädkammare.

Norrtullsgatan 4 ligger endast en kort promenad från Stortorget med dess mysiga torghandel och till Linnéparken, idealisk för picknickar och allsång under sommaren. Ekobacken med odling, mat och en idyllisk miljö kan under sommartid bli ett andra hem. På några minuter når ni kollektivtrafiken till Växjös olika stadsdelar (däribland campus och Linnéuniversitetet) eller tågstationen, optimal för dagspendlare, att besöka familjen eller en välförtjänt semester. I Växjös stadskärna kan ni njuta av restauranger i världsklass, mysiga caféer, affärer, avkopplande behandlingar och underhållning. Växjösjön, som har blivit en riktig pärla för Växjöborna erbjuder promenadstråk och flera vackra platser att slå sig ner på samt en badplats.

Fakta

Adress

Norrtullsgatan 4
352 33
Växjö
Centrum

Allmänt om området

Storlek

2
1
74 m2

Ekonomi

4 156 kr
Månadsavgiften inkluderar värme och vatten.

Nettoskuldsättning

876 254 kr
Beräkning gjort enligt senaste tillgängliga årsredovisning (2022)
0.9025 %

Taxering

Driftskostnader

(för bostadsrätt månadskostnad, annars årskostnad)

500 kr
743 kr
Obligatorisk avgift på 243 kr avseende informationsöverföringsbelopp (bredband via Telenor och basutbud av TV.)

Energideklaration

Utförd
2021-03-11
D

Byggnad

5
1202
Bostadsrätt

Byggnadssätt

Flerbostadshus
2019
3-glasfönster
Fjärrvärme
FTX

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Separat kö till parkering i garaget. Det finns två olika typer av parkering, dels vanliga platser och dels robotplatser.

Kön till de vanliga platserna är ca 20 st och kostar 950 kr/månad.

Enligt uppgift från HSB kommer det troligtvis finnas tillgång till robotplats från 1/11. Det kostar 750 kr/månad.

Tomt

Servitut

Förening

BRF Norrtullsgatan Lågan
Bostadsrättsförening
769630-1170
Ej angiven
1 838
788

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Via Telia
Via Telia

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Norrtullsgatan 4

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring