Bollklubbsvägen 2A

Markplanslägenhet med dubbla uteplatser

Visa på karta

Utgångspris: 1 350 000 kr

Bostadsrättslägenhet
1 350 000 kr
2021
51 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Extra kontakt

Hanna Jönsson

070-759 98 04

0470-73 90 93

Hanna@a-maklare.se

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Välkommen till Torparlyckan och den här markplanslägenehten med öppen planlösning. Här bor du bra med egen uteplats på baksida i anslutning till allrummet. Entréverandan ligger i direkt söderläge. I allrummet finns ett stort och generöst fönsterparti som bidrar med ljus. Parkering som tillhör lägenheten.

Varmt välkommen att kontakta David Palmberg:

0470 73 90 95
David@a-maklare.se

Vi välkomnas in i lägenheten på en grå klinker. Här finns flera avhängningsmöjligheter i form av både hatthylla med krokar samt flertalet garderober. Till vänster hittar vi ett charmigt sovrum med ingångar från två skjutdörrar som yteffektiviserar rummet. Ljusa väggar och golv präglar rummet.

Köket från Vedum har en öppen planlösning gentemot vardagsrummet som skapar goda sociala egenskaper till lägenheten. Köket har bra med arbetsytor och ovan dessa finns en praktisk bardisk som bidrar till serveringsyta och umgänge om man skulle välja att inreda med barstolar. Den maskinella utrustningne består av kyl och frys, dismaskin, inbyggnadsugn samt mikro. vitvarorna har ett rostfritt utförande.

Vardagsrummet har goda ljusbetingelser från de stora fönsterytorna samt altandörren. Här finns möjlighet till både soffgrupp samt matsalsmöbel.

Det helkaklade badrummet har en modern stil med vitt kakel och en grå klinker. Här finns tvättmöjligheter med ovanliggande arbetsyta. Vidare hittar vi dusch med välvda glasdörrar samt handfat med kommod.

Lägenheten omfattar två uteplatser: Ett trädäck på baksidan med plats för möblemang och på framsidan i söder finns en plattsatt uteplats.

Fakta

Adress

Bollklubbsvägen 2A
352 23
Växjö
Torparängen

Allmänt om området

Storlek

2
1
51 m2

Ekonomi

2 995 kr
Inkl parkering

Nettoskuldsättning

Andel av årsavgift har ej gått att få fram därav utgår nettoskuldsättningen. Prata med mäklaren vid frågor.
2 %
2.58956 %

Taxering

Driftskostnader

(för bostadsrätt månadskostnad, annars årskostnad)

154 kr
479 kr
68 kr
701 kr
Kostnad för försäkring tillkommer. Driftkostnad är naturligtvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning utifrån sina förutsättningar.

Energideklaration

Utförd
2021-11-16
C

Byggnad

116
Bostadsrätt
Litet förråd i anslutning till entrén

Byggnadssätt

Flerbostadshus
2021
Aluminiumbeklädda träfönster
Fjärrvärme
FTX

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Två uteplatser, en mot framsidan med söderläge och en mot baksidan mot norr där kvällssolen hittar fram mot sentimmarna
Parkeringsplats nr 20 ingår i avgiften

Tomt

Servitut

Förening

Brf Torparlyckan
Bostadsrättsförening
769637-8947
Ja
Föreningen består av 32 stycken bostadslägenheter uppdelat i tre byggnadskroppar om 3 plan.
För marklägenheter ingår 2 stycken färdigställda uteplatser, för etagelägenheterna ingår 2 stycken balkonger.

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Fiber via Wexnet
Fiber via Wexnet

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Bollklubbsvägen 2A

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring