Ages väg 5

Hörnlägenhet med lummig utsikt

Visa på karta

Utgångspris: 1 750 000 kr

Bostadsrättslägenhet
1 750 000 kr
2018
76 kvm

14 augusti

18.00 - 19.00

Boka visning

Vänligen kontakta David Palmberg - 0470 73 90 95 alt David@a-maklare.se

Extra kontakt

Hanna Jönsson

070-759 98 04

0470-73 90 93

Hanna@a-maklare.se

Ansvarig mäklare

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Välkommen till Ages väg 5 och den här välplanerade och ljusa hörnlägenheten om tre rum. De stora fönsterna tillsammans med hörnläget skapar otroliga ljusbetingelser i lägenheten. Med ett byggår på 2018 flyttar du in i ett modernt hem i ett Lugnt läge på Vikaholm. Lägenheten omfattas av en balkong i söderläge som blickar ut över en grön innergård och omgivande skog och hagar. Utvändig parkering ingår i månadsavgiften. Busshållplats granne med huset och lägenheten har närhet till universitetet.

Varmt välkommen att kontakta David Palmberg
0470 73 90 95
David@a-maklare.se

När vi kommer in i hallen blickar vi in mot sällskapsrummet med fönster ut mot den gröna innergården. Väggarna vitmålade liksom resten av lägenheten och på golvet ligger mörkt kakel som därefter övergår till trestavs ekparkett förutom i badrummet. Direkt till vänster finns möjlighet att hänga av sig ytterkläderna. Vidare in i hallen finns det en städskrubb samt garderober som hjälper till att hålla ordning på ytterkläder och skor.

Till höger i hallen finns lägenhetens helkaklade badrum med vitt kakel och grå klinker. Badrummet är utrustat med vitt handfat med vit kommod, spegelskåp, dusch, WC och infällda spotlights. I badrummet finns även tvättmaskin/Torktumlare (Bosch).

Fortsätter vi in kommer vi till köket och sällskapsrummet i öppen planlösning. Ljuset från de stora fönsterpartierna i två väderstreck flödar över ekparketten. Köket har vita luckor och vitt kakel ovanför bänkskivan i oljad ek. Vitvaror i rostfritt från Bosch bestående av spishäll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin samt förråd till torrvarorna. Sällskapsrummet är stort och luftigt med gott om plats för både soffgrupp och matbord. Vill man njuta kvällssolen under middagen flyttar man ut den till den trevliga balkongen med utsikt över innegården och grönområden.

De två sovrummen hittar man i vardera änden av lägenheten. Det större av sovrummen har tre garderober och plats för dubbelsäng. I det andra sovrummet finns det en garderob och plats för säng och ett skrivbord.

Vikaholm är en ny och expansiv stadsdel känd för att vara ett ”hållbart bostadsområde”. Här finns grönområden, närhet till förskolor och skolor samt till trevliga promenadstråk längst Södra Bergundasjön. Den nybyggda Torpa Förskola, Vikaholms Förskola och Förskolan Skeppet ligger en snabb cykeltur iväg och för äldre barn finns Torpaskolan och Engelska skolan i närområdet. Med 7:ans buss tar det ca 15 minuter till centrala Växjö. Det finns fina cykelvägar längst med sjöarna in mot centrala Växjö.

Fakta

Adress

Ages väg 5
352 20
Växjö
Vikaholm

Allmänt om området

Storlek

3
2
76 m2

Ekonomi

4 950 kr
inkl vatten, parkering samt wexnetavgift

Nettoskuldsättning

800 228 kr
Beräkning gjort enligt senaste tillgängliga årsredovisning (2022)
2,6 %
2,6 %

Taxering

Driftskostnader

(för bostadsrätt månadskostnad, annars årskostnad)

430 kr
279 kr
869 kr

Energideklaration

Utförd
2020-07-15
D

Byggnad

C342
1301
Bostadsrätt
Tillhörande förråd på vinden

Byggnadssätt

Flerfamiljehus
2018
3-glasfönster
Fjärrvärme
FTX

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Rymlig balkong i söderläge med sol hela dagen. Vind- & väderstyrd grå markis.
Utvändig parkering ingår i månadsavgiften. Nummer (11)

Busshållplats granne med huset.

Tomt

Servitut

Förening

Brf Vikaholm 2
Bostadsrättsförening
769629-3922
Ej angiven

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Wexnet
Wexnet

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Ages väg 5

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring