Anteliigatan 7E

Modern studiolägenhet belägen på entréplan med egen uteplats i västerläge

Visa på karta

Utgångspris: 1 195 000 kr

Bostadsrättslägenhet
1 195 000 kr
2020
36 kvm

Inga visningar inbokade just nu.

Extra kontakt

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Ansvarig mäklare

Hanna Jönsson

070-759 98 04

0470-73 90 93

Hanna@a-maklare.se

Planskiss

Beskrivning

Välkommen till den här mysiga och välplanerad studiolägenheten; perfekt som studentbostad, övernattningslägenhet eller den första egna bostaden. Stora fönster och uteplats med kvällssol ger en ljus och luftig känsla och de genomgående ljusa färgvalen samt parkettgolv i ek skapar trivsel och känsla av kvalitét. Det gemensamma poolområdet med pool, utedusch och solsängar gör det här till ett boende lite utöver det vanliga.

När vi kommer in i lägenheten finns det plats att hänga av sig jackan till vänster och några steg in finns dubbla garderober som gör att det är lätt att hålla ordning på kläder, skor och träningsväskor som annars har en tendens att vinna striden om de fria ytorna. Till höger har vi det lättarbetade köket från HTH bestående av skåp med vita köksluckor och en grå bänkskiva. I taket finns infällda spotlights. Vitvarorna kommer från Electrolux och består av kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn, fläkt och mikrovågsugn.

Fortsätter vi förbi köket öppnar lägenheten upp sig mot ett stort rum som badar i ljus tack vare två fönster och en glasdörr som vetter ut mot lägenhetens uteplats med kvällssol. Rummet har gott om plats för matbord, skrivbord, soffa och säng - allt som behövs i en mindre bostad. Uteplatsen med rum för mindre loungemöbler och middagsbord är lockande under varma sommarkvällar.

Badrummet är helkaklat med grå klinker i grantikeramik (elektrisk golvvärme) och vitt kakel. I taket sitter infällda spotlights. Förutom dusch, wc och handfat finns här självdoserande tvättmaskin och torktumlare (Bosch) med överliggande arbetsyta och skåp för förvaring.

Anteliigatan 7 är ett nytt och fräscht boende med många finesser. Den trivsamma innergården har en gräsmatta där man på sommaren kan slå sig ner på en filt med en bra bok i handen. För barnen finns det sandlåda och plats för lek. Framförallt finns det ett poolområde med pool, utedusch och solsängar där stekheta sommardagar fördelaktligen spenderas. I området finns dessutom en grillplats med bänkar. Runt omkring bostäderna går byggnader med miljöhus, externa förråd, varav ett tillhör denna bostad, cykelförvaring och carportar. Välkommen till ett bekvämt boende!

Fakta

Adress

Anteliigatan 7E
352 36
Växjö
Söder

Allmänt om området

Storlek

1
36 m2

Ekonomi

3 198 kr
Avgiften inkluderar uppvärmning och bostadsrättstillägg via Länsförsäkringar.

Nettoskuldsättning

570 229 kr
Beräkning gjort enligt senaste tillgängliga årsredovisning (2023)
1 %
1.15 %

Taxering

Driftskostnader

(för bostadsrätt månadskostnad, annars årskostnad)

300 kr
150 kr
450 kr

Energideklaration

Utförd
2022-10-25
C

Byggnad

1003
Bostadsrätt
Solceller på taket

Byggnadssätt

Flerbostadshus
2020
Aluminiumbeklädda träfönster
Fjärrvärme
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Separat kö till parkeringsplats. Carport 600 kr/månad, utvändig parkering 450 kr/månad.

Tomt

Servitut

Förening

Brf Minnet 10
Bostadsrättsförening
769634-5607
Ej angiven
1 433
Köpare
573
En populär förening i närheten med närhet till Växjö City, Arenastaden och smidig transport till andra stadsdelar.

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Förberett i lägenheten med multimediacentral och spridningsnät till vardagsrum. Två mediauttag i vardagsrum. Kollektiv fiberanslutning. Avgiften för installation och anslutning av fiber ingår. Tjänster beställs och bekostas av varje bostadsrättshavare.

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Anteliigatan 7E

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring