Anna Koskulls gata 3E

Våningsdröm med sjöutsikt och slott i periferin

Visa på karta

Utgångspris: 3 595 000 kr

Välkommen till Trummens Strand och den här våningen om hela 122 kvadratmeter. Det här är ett boende för dig som ställer höga krav.

Bostadsrättslägenhet
3 595 000 kr
2018
122 kvm

4 juni

18.00 - 19.00

Boka visning

Extra kontakt

David Palmberg

0707903122

0470-73 90 95

david@a-maklare.se

Ansvarig mäklare

Hanna Jönsson

070-759 98 04

0470-73 90 93

Hanna@a-maklare.se

Planskiss

Karta

Beskrivning

Välkommen till Trummens Strand och den här våningen om hela 122 kvadratemeter högst upp i huset. Det här är ett boende för dig som ställer höga krav. Med en enastående utsikt, imponerande arkitektur samt kvalitativa materialval får du en vardagslyx utöver det vanliga. Våningen omfattar två helkaklade badrum med golvvärme, ett smakfullt kök från Ballingslöv, en takhöjd på 2.60 cm samt dubbla balkonger. Från balkongerna får du en fantastisk utsikt över Trummens Strand och Teleborgs Slott. Varmt välkommen till Anna Koskulls gata!

Redan efter första klivet in i våningen vänds blicken mot en magisk, återkommande sjöutsikt. En genomgående vitlaserad askparkett pryder golvet. Här finns fördelaktiga förvaringsmöjligheter i form av smarta tryckgarderober i trä som ger en stilren nordisk känsla.

Vi vandrar genom hallen där spotlights lyser upp tills vi kommer till lägenhetens smakfulla kök från Ballingslöv. Köket har bra med förvaring från de varmgrå köksluckorna. Ett ljust kakel bryter av och underliggande spotlights lyser upp arbetsytorna. Den maskinella utrustningen består av integrerad diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll samt inbyggnads mikro och- ugn. Köket som har en öppen planlösning gentemot vardagsrummet får ett underbart ljusflöde från de generösa fönsterytorna i två väderstreck. Vardagslyxen att kunna laga mat med sjöutsikt är oslagbar.

Från köket nås en av våningens två balkonger. Balkongen får en varm känsla från trallgolvet och den vackra cederspånfasaden. Utnyttja balkongens storlek och möblera upp för att njuta av utsikten mot Trummen och södersolen.

Vardagsrummet som har en öppen planlösning i anslutning till köket har även det ett härligt ljus med stora fönsterytor. Här finns plats för de större soffgrupperna med kompletterande fåtöljer. Från vardagsrummet nås våningens klara höjdpunkt, en balkong som vetter mot Trummen. Våning åtta, högst upp i huset, som vi befinner oss på ger en häpnadsväckande utsikt över Trummen samt Teleborgs slott. Storleken ger möjlighet till flertalet sittgrupper.

Intill entrén finns ett av våningens kvalitativa badrum med en mörkgrå klinker samt vita kakelplattor. Här finns dusch med välvda väggar i klarglas, dimbara spotlights i tak samt LED-belysning ovan spegel. Förvaring finns i form av badrumskommod.

Det andra badrummet har dusch med väggar i klarglas, handfat med vit badrumskommod, torktumlare samt tvättmaskin från Bosch, handdukstork samt ett vitt överskåp. Belysning i form av dimbara spotlights samt LED-belysning ovan spegel. Badrummet har den återkommande kombination av mörkgrå klinkersättning som letar sig upp längs en vägg, övriga väggar har vitt kakel. Golvvärme finns såväl i det här som i det andra badrummet.

Våningen omfattar tre sovrum med god storlek vilket ger utrymme för de större modellerna av sängar. Två av sovrummen har en passage emellan varandra med god förvaring och smidig tillgång till lägenhetens största badrum.

Till lägenheten tillhör ett exteriört förråd. Du tar dig med hissen till entréplanet med garage.

Du kan leva ett mycket praktiskt liv här. Till ICA Kvantum är det 350 meters promenad. Trädgårdslandets nyöppnade blomsterbutik och café är en lyx att ha inom några minuters promenad. Detsamma gäller för Willys och gym. Om du är sugen på snabbmat ligger Max Hamburgare med sina generösa öppettider på behagligt avstånd från lägenheten. I närområdet finns dessutom Circle K och vårdcentral. Till Linnéuniversitetet tar du dig på några minuter med cykel. Bor du på Anna Koskulls Gata kan du med enkelhet leva utan bil, det är bra bussförbindelser till centrum.

Fakta

Adress

Anna Koskulls gata 3E
352 22
Växjö
Trummens Strand/Teleborg

Allmänt om området

Storlek

4
3
122 m2

Ekonomi

9 285 kr
Inklusive värme

Nettoskuldsättning

1 738 744 kr
Beräkning gjort enligt senaste tillgängliga årsredovisning (2023)
2,52 %

Taxering

Driftskostnader

(för bostadsrätt månadskostnad, annars årskostnad)

1 017 kr
1 977 kr
”Övrigt” är kostnad för Wexnet 160 kr samt 800 kr för obligatorisk garageplats.

Preliminär driftkostnad 1 017 kr/mån avser kall- och varmvatten samt hushållsel. Det debiteras i samband med månadsavgiften och stäms av en gång om året. Kostnad för försäkring tillkommer.

Energideklaration

Utförd
2020-07-03
D

Byggnad

41-1702
Bostadsrätt

Byggnadssätt

Flerfamiljhus
2018
3-glasfönster
Fjärrvärme
Mekanisk till- och frånluft med återvinning (FTX)

Huvudbyggnad

Ekonomibyggnader

Mark

Balkong/Uteplats/bilplats

Garage tillhörande lägenheten (800 kr/mån), obligatorisk avgift. Till garageplatsen kan man hyra en laddbox (22kw) för 250kr/mån. Elen för laddning faktureras separat.

Tomt

Servitut

Förening

Brf Trummens Strand
Bostadsrättsförening
769633-0039
Ej angiven
Läs gärna mer om föreningen på deras informativa hemsida:
https://www.trummensstrand.se/sidor/om-foreningen

Pantbrev / inteckningar

Renoveringar

Internet

Anslutning till Wexnets fiberkabel, där respektive lägenhetsinnehavare själv väljer operatör.
Anslutning till Wexnets fiberkabel, där respektive lägenhetsinnehavare själv väljer operatör.

Vatten/avlopp

Budgivning

Är du intresserad?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Jag är intresserad av: Anna Koskulls gata 3E

Budgivning

Åkesson Mäklarbyrå tillämpar normalt öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar bud till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljaren och till övriga spekulanter. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa och till vilket pris. Varken säljare eller köpare är bundna förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Det är viktigt att du som spekulant har finansieringen klar eller har ett lånelöfte innan du lägger bud.

Undersökningsplikt

Som köpare har du undersökningsplikt. Det innebär att du själv eller tillsammans med en besiktningsman gör en noggrann undersökning av fastigheten. Köparen kan i regel inte kräva avdrag på köpeskillingen eller hävning av köpet för fel som borde upptäckts vid undersökningen. Undersökningsplikten omfattar inte bara den byggnadstekniska besiktningen utan hela fastigheten dvs mark, byggnader, installationer m m. Även när du köper en bostadsrätt är det viktigt att du undersöker lägenheten och skaffar dig en bild av bostadsrättsföreningens ekonomi och stadgar.

Försäkring