Din personliga mäklare

Vi hjälper dig att hitta hem

Åkesson Mäklarbyrå är en personlig fastighetsmäklare med en av branschens mest kompletta mäklartjänster. Vi kan vår lokala marknad och har verkat i Växjö med omnejd i drygt 20 år.

Hitta hem

Sök bostad

Vi på Åkessons har den kunskap och erfarenhet som behövs om allt från gårdar till bostadsrätter i stan, villor, tomter, fritidshus och nyproduktion.

Styling ger stöd vid försäljning

Att få sitt hem stylat inför försäljning är en service som ingår som en del i Åkessons erbjudande. För säljaren innebär en professionell styling att slutpriset på bostaden kan öka, medan den för köparen underlättar att föreställa sig själv i det nya hemmet.

Läs mer
Åkesson Mäklarbyrå

EN LYCKAD BOSTADSAFFÄR

Det är många saker som ska stämma i en bostadsaffär. Allra viktigast är kanske att alla känner sig trygga och delaktiga genom hela processen.

Läs mer

Vi hjälper dig att sälja

Sälj med oss

Hur mycket är min bostad värd? Hur lång tid tar säljprocessen? Vilka papper behöver jag ha koll på?

Vi hjälper dig med köpet

Köp med oss

Att hitta det rätta boendet är inte alltid så enkelt. Hur vill du bo? Var vill du bo? Vad får det kosta?

Varje bostadsaffär är unik

Som kvalitetsmäklare tror vi inte på paketlösningar. Varje bostadsaffär är unik, därför lyssnar vi på dina behov. Hos oss möter du personliga mäklare som är engagerade, lyhörda och som kopplar in rätt specialistkompetenser i alla skeden. Det är nyckeln till en lyckad bostadsaffär.

Vi behöver bli fler
kvalitetsmäklare

Är du vår nya kollega?

Läs mer

Trendspaning

Att strunta i trender och istället skapa sin egen personliga stil är hetare än någonsin. Ändå kan man inte undgå att det finns vissa färger, detaljer och företeelser vi ser extra mycket av på mässor, i sociala medier och i folks hem. Här har vi listat 5 trender vi spår kommer att blir stora.

Läs mer